Θρήνος στην Ελλάδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Θρήνος στην Ελλάδα: Νεκρός 14χρονος από κορωνοϊό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η Φθιώτιδα μετά τον θάνατο ενός παιδιού από κορωνοϊό.

Πρόκειται για 14χρονο αγόρι ΑμεΑ, από περιοχή της Ανατολικής Φθιώτιδας, το οποίο νόσησε σοβαρά από την covid-19 και κατέληξε στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Ο μικρός διακομίστηκε το πρωί της Τρίτης γύρω στις 11 το πρωί στα Επείγοντα του Νοσοκομείου Λαμίας, μαζί με τους γονείς του που είναι ανεμβολίαστοι και επίσης νοσούν από τον ιό.

Διαπιστώθηκε ότι νοσούσε βαριά από την επικίνδυνη ασθένεια και το ίδιο απόγευμα είχε διακομιστεί στο Νοσοκομείο Παίδων.

Δυστυχώς ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε βυθίζοντας στο πένθος την οικογένειά του και όλη τη Φθιώτιδα.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE