«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

Ο Αγκολέζος εξτρέμ Φέλιξ Βα, ανήκει στην Πάφος FC, έχει συμβόλαιο για άλλους 4 μήνες, αλλά ουσιαστικά είναι «ξένο σώμα».

Όπως ενημερωθήκαμε, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά όχι με την υπόλοιπη ομάδα.  Ο λόγος που ο Βα δεν πρόκειται να δηλωθεί, είναι γιατί κατά το διάστημα που ανήκει στην ομάδα, όταν φύγει για την πατρίδα του, δεν επιστρέφει έγκαιρα στην Κύπρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

ΔΗΣΥ: Τα 50χρονα, το «κράτος μαφία» και οι εσωκομματικές διαφοροποιήσεις που άνοιξε το πόρισμα, για τον Νίκο Αναστασιάδη

Όταν την περασμένη εβδομάδα, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΔΗΣΥ, Δημήτρης Δημητρίου, προέβαινε στη δήλωση ότι θα ήταν καλό ο Νίκος Αναστασιάδης να διευκολύνει το κόμμα και να απέχει από τα συλλογικά όργανα, ερωτηθείς κατά τη διάρκεια του podcast Legal Matters και κληθείς να σχολιάσει την τοποθέτηση του Χρίστου Πουργουρίδη, ελάχιστοι αντιλήφθηκαν ότι εκείνη τη στιγμή άνοιγε μια συζήτηση την οποία η Πινδάρου προσπαθούσε εδώ και μήνες να κρατήσει πίσω από κλειστές πόρτες.

BEST OF TOTHEMAONLINE