«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

Ο Αγκολέζος εξτρέμ Φέλιξ Βα, ανήκει στην Πάφος FC, έχει συμβόλαιο για άλλους 4 μήνες, αλλά ουσιαστικά είναι «ξένο σώμα».

Όπως ενημερωθήκαμε, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά όχι με την υπόλοιπη ομάδα.  Ο λόγος που ο Βα δεν πρόκειται να δηλωθεί, είναι γιατί κατά το διάστημα που ανήκει στην ομάδα, όταν φύγει για την πατρίδα του, δεν επιστρέφει έγκαιρα στην Κύπρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Ο εφιάλτης δεν τελειώνει: Σε επιφυλακή Νεπάλ και Κίνα - Η επόμενη καταστροφή μπορεί να είναι ακόμη μεγαλύτερη

Νεπάλ και Κίνα προειδοποίησαν την Πέμπτη για νέο κίνδυνο πλημμυρών στα Ιμαλάια, καθώς δύο λίμνες που σχηματίστηκαν εκατέρωθεν των συνόρων τους απειλούν να υπερχειλίσουν, ενώ συνεχίζονται οι επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά τις καταστροφικές πλημμύρες της Τετάρτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE