«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

Ο Αγκολέζος εξτρέμ Φέλιξ Βα, ανήκει στην Πάφος FC, έχει συμβόλαιο για άλλους 4 μήνες, αλλά ουσιαστικά είναι «ξένο σώμα».

Όπως ενημερωθήκαμε, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά όχι με την υπόλοιπη ομάδα.  Ο λόγος που ο Βα δεν πρόκειται να δηλωθεί, είναι γιατί κατά το διάστημα που ανήκει στην ομάδα, όταν φύγει για την πατρίδα του, δεν επιστρέφει έγκαιρα στην Κύπρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

ΔΗΚΟ: Συντονισμός με Χριστοδουλίδη με το βλέμμα στο 2028 - Η ΕΔΕΚ ανοίγει ξανά τις πόρτες στους διαγραφέντες

Στο ΔΗΚΟ, η νέα συνάντηση της Γραμματείας του κόμματος, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη το απόγευμα της Δευτέρας, επιβεβαιώνει ότι η συνεργασία με το Προεδρικό,  συνεχίζεται και αποκτά πιο οργανωμένο χαρακτήρα. Στην ΕΔΕΚ, η απόφαση για άρση όλων των διαγραφών επιχειρεί να σηματοδοτήσει μια διαφορετική επανεκκίνηση: αυτή της εσωτερικής συσπείρωσης και της επιστροφής ανθρώπων που τα προηγούμενα χρόνια βρέθηκαν εκτός κόμματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE