«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

«Ξένο σώμα» ο Φέλιξ Βα, ακούγεται για Λεμεσό…

Ο Αγκολέζος εξτρέμ Φέλιξ Βα, ανήκει στην Πάφος FC, έχει συμβόλαιο για άλλους 4 μήνες, αλλά ουσιαστικά είναι «ξένο σώμα».

Όπως ενημερωθήκαμε, λαμβάνει μέρος στις προπονήσεις, αλλά όχι με την υπόλοιπη ομάδα.  Ο λόγος που ο Βα δεν πρόκειται να δηλωθεί, είναι γιατί κατά το διάστημα που ανήκει στην ομάδα, όταν φύγει για την πατρίδα του, δεν επιστρέφει έγκαιρα στην Κύπρο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Τhemasports

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Βουλευτικές σε τεντωμένο σχοινί: Ρευστότητα, πολυκομματισμός και η μάχη μέχρι το νήμα-Πολιτικό σκηνικό σε διαρκή αναδιαμόρφωση

Η προεκλογική περίοδος για τις βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου στην Κύπρος εξελίσσεται σε μια από τις πιο απρόβλεπτες των τελευταίων ετών. Το πολιτικό σύστημα δείχνει να μεταβαίνει σε μια νέα φάση, όπου η σταθερότητα των προηγούμενων δεκαετιών δίνει τη θέση της σε έντονη ρευστότητα και αυξημένο ανταγωνισμό.

BEST OF TOTHEMAONLINE