Έκρηξη ηφαιστείου στην Τόνγκα – Μεγάλα κύματα και προειδοποίηση για τσουνάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη ηφαιστείου στην Τόνγκα – Μεγάλα κύματα και προειδοποίηση για τσουνάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Υποθαλάσσιο ηφαίστειο εξερράγη στην Τόνγκα το Σάββατο 15/1 το πρωί, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή.

Οι Αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ συναγερμός έχει σημάνει και στη Νέα Ζηλανδία, που έχουν, επίσης, εκδώσει ανάλογη προειδοποίηση στους πολίτες της.

Κύματα ύψους περίπου 70 εκατοστών παρατηρήθηκαν στην Αμερικανική Σαμόα, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE