Έκρηξη ηφαιστείου στην Τόνγκα – Μεγάλα κύματα και προειδοποίηση για τσουνάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Έκρηξη ηφαιστείου στην Τόνγκα – Μεγάλα κύματα και προειδοποίηση για τσουνάμι – ΒΙΝΤΕΟ

Υποθαλάσσιο ηφαίστειο εξερράγη στην Τόνγκα το Σάββατο 15/1 το πρωί, με αποτέλεσμα να έχει σημάνει συναγερμός στην ευρύτερη περιοχή.

Οι Αρχές εξέδωσαν προειδοποίηση για τσουνάμι, ενώ συναγερμός έχει σημάνει και στη Νέα Ζηλανδία, που έχουν, επίσης, εκδώσει ανάλογη προειδοποίηση στους πολίτες της.

Κύματα ύψους περίπου 70 εκατοστών παρατηρήθηκαν στην Αμερικανική Σαμόα, στον Ειρηνικό Ωκεανό.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

ΠτΔ από Μπαχρέιν: «Συμβολική και ουσιαστική η επίσκεψή μου» – Γέφυρα ΕΕ και Κόλπου η Κύπρος

Στη μεγάλη σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ στις σχέσεις ανάμεσα σε ΕΕ και χωρών του Κόλπου, αλλά και στις διμερείς σχέσεις Κύπρου-Μπαχρέιν αναφέρθηκε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη στη Μανάμα, την πρώτη διμερή επίσκεψη του στο εξωτερικό από την ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία.

BEST OF TOTHEMAONLINE