Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες μέρες σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά, ήταν ικανά ανοίξουν πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο Τροόδους.

Ανοικτές θα είναι σήμερα τέσσερις από τις πέντε πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο στο Τρόοδος.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου, λόγω των αυστηρών ελέγχων που πρέπει να διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Σταθμό για το Covid, πιθανό θα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής και καθυστερήσεις.

Ο οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρχει παγετός στον δρόμο. Όπως είχε ενημερώσει το πρωί η Αστυνομία, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pine Wood – Κακοπετριάς, Καρβουνά – Κυπερούντας, Κυπερούντας – Χανδριών, Χανδριών – Αγρού, Αγρού – Άγιου Θεόδωρου, Κάτω Μύλου – Αγίος Ιωάννης και Άγιος Ιωάννης – Αγρός, ήταν ολισθηροί λόγω παγετού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Η Κύπρος καταγγέλλει την Τουρκία στον ΟΗΕ – «Νέα τετελεσμένα» με υποθαλάσσιο αγωγό στα κατεχόμενα

Επιστολή στον ΟΗΕ με την οποία καταγγέλλει το παράνομο μνημόνιο μεταξύ της Τουρκίας και των κατεχόμενων περιοχών της Κύπρου για την κατασκευή υποθαλάσσιου αγωγού φυσικού αερίου, έστειλε η Μόνιμη Αντιπρόσωπος της Κύπρου στον ΟΗΕ κα Μαρία Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE