Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες μέρες σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά, ήταν ικανά ανοίξουν πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο Τροόδους.

Ανοικτές θα είναι σήμερα τέσσερις από τις πέντε πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο στο Τρόοδος.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου, λόγω των αυστηρών ελέγχων που πρέπει να διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Σταθμό για το Covid, πιθανό θα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής και καθυστερήσεις.

Ο οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρχει παγετός στον δρόμο. Όπως είχε ενημερώσει το πρωί η Αστυνομία, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pine Wood – Κακοπετριάς, Καρβουνά – Κυπερούντας, Κυπερούντας – Χανδριών, Χανδριών – Αγρού, Αγρού – Άγιου Θεόδωρου, Κάτω Μύλου – Αγίος Ιωάννης και Άγιος Ιωάννης – Αγρός, ήταν ολισθηροί λόγω παγετού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Χριστοδουλίδης στέλνει μήνυμα στον Γκουτέρες: «Να συγκαλέσει διευρυμένη διάσκεψη» - Τι ζητά για το Κυπριακό

Μήνυμα προς τον ΓΓ των ΗΕ για την ανάγκη να συγκαλέσει μια διευρυμένη διάσκεψη κατά τη διάρκεια της οποίας θα ανακοινωθεί η επανέναρξη των συνομιλιών από εκεί που είχαν διακοπεί έστειλε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ενώ ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα υπογράμμισε ότι η ΕΕ χρειάζεται μια επανενωμένη Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE