Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες μέρες σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά, ήταν ικανά ανοίξουν πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο Τροόδους.

Ανοικτές θα είναι σήμερα τέσσερις από τις πέντε πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο στο Τρόοδος.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου, λόγω των αυστηρών ελέγχων που πρέπει να διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Σταθμό για το Covid, πιθανό θα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής και καθυστερήσεις.

Ο οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρχει παγετός στον δρόμο. Όπως είχε ενημερώσει το πρωί η Αστυνομία, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pine Wood – Κακοπετριάς, Καρβουνά – Κυπερούντας, Κυπερούντας – Χανδριών, Χανδριών – Αγρού, Αγρού – Άγιου Θεόδωρου, Κάτω Μύλου – Αγίος Ιωάννης και Άγιος Ιωάννης – Αγρός, ήταν ολισθηροί λόγω παγετού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Θανατώνονται πάνω 13.000 ζώα λόγω αφθώδους πυρετού – Έρευνες για τη «διαδρομή» από τα κατεχόμενα

Μέχρι σήμερα έχουν καταγραφεί 11 κρούσματα αφθώδους πυρετού στην επαρχία Λάρνακας, εκ των οποίων το ένα είναι σε μονάδα βοοειδών και τα υπόλοιπα 10 σε μονάδες αιγοπροβάτων, ανέφερε σε σημερινή της ενημέρωση προς τα ΜΜΕ η Ανώτερη Κτηνιατρική Λειτουργός, Σωτηρία Γεωργιάδου.

BEST OF TOTHEMAONLINE