Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Άνοιξαν πίστες σκι στο Τρόοδος – Τι επιτρέπεται για την κυκλοφορία οχημάτων

Το χιόνι που έπεσε τις τελευταίες μέρες σε συνδυασμό με τις χαμηλές θερμοκρασίες στα ορεινά, ήταν ικανά ανοίξουν πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο Τροόδους.

Ανοικτές θα είναι σήμερα τέσσερις από τις πέντε πίστες στο χιονοδρομικό κέντρο στο Τρόοδος.

Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση του χιονοδρομικού κέντρου, λόγω των αυστηρών ελέγχων που πρέπει να διεξάγονται στο Χιονοδρομικό Σταθμό για το Covid, πιθανό θα δημιουργούνται μεγάλες ουρές αναμονής και καθυστερήσεις.

Ο οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί καθώς μπορεί να υπάρχει παγετός στον δρόμο. Όπως είχε ενημερώσει το πρωί η Αστυνομία, οι δρόμοι Πεδουλά – Προδρόμου, Πεδουλά – Pine Wood – Κακοπετριάς, Καρβουνά – Κυπερούντας, Κυπερούντας – Χανδριών, Χανδριών – Αγρού, Αγρού – Άγιου Θεόδωρου, Κάτω Μύλου – Αγίος Ιωάννης και Άγιος Ιωάννης – Αγρός, ήταν ολισθηροί λόγω παγετού.

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Κυπριακό: Τι πρέπει να βγει από το ραντεβού της 26ης Αυγούστου – Τα 5 σημάδια που θα κρίνουν τη συνέχεια

Η αυριανή συνάντηση Χριστοδουλίδη–Έρχιουρμαν δεν αναμένεται να δώσει απαντήσεις για τη λύση του Κυπριακού. Το ενδιαφέρον στρέφεται στα πρακτικά αποτελέσματα, στη συνέχεια της διαδικασίας και στα βήματα που μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για το επόμενο στάδιο των συνομιλιών

BEST OF TOTHEMAONLINE