Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην κοινότητα της Φιλούσας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη εξοχικής κατοικίας στο χωριό Φιλούσα Χρυσοχούς ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του, ενώ αυτός απουσίαζε απ’ αυτήν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 40 χιλ. ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό: Συνήλθε το θύμα και καταθέτει - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των 2 καταζητούμενων

Εντατικά συνεχίζουν τις έρευνες τους τα μέλη του ΤΑΕ Λεμεσού σε σχέση με την απόπειρα φόνου του 36χρονου Σύρου που διαπράχθηκε το περασμένο Σάββατο στη Λεμεσό. Η κατάσταση της υγείας του 36χρονου είναι εκτός κινδύνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE