Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην κοινότητα της Φιλούσας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη εξοχικής κατοικίας στο χωριό Φιλούσα Χρυσοχούς ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του, ενώ αυτός απουσίαζε απ’ αυτήν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 40 χιλ. ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Είμαι έτοιμος για συνομιλίες ακόμα και αύριο - Δεν εγκαταλείπουμε την επιστροφή της Μόρφου»

Την ετοιμότητά του για να παρακαθήσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων ακόμα και αύριο, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τον χαιρετισμό του στην 46η αντικατοχική εκδήλωση του Δήμου Μόρφου στον Αστρομερίτη, το βράδυ του Σαββάτου. Τόνισε, δε, ότι δεν πρόκειται να διολισθήσει σε ενέργειες για τη δημιουργία πρόσκαιρης κινητικότητας, ενώ ξεκαθάρισε ότι προτίθεται να κάνει υποχωρήσεις μόνο σε κάποια σημεία που υπηρετούν τον στόχο μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης του Κυπριακού.

BEST OF TOTHEMAONLINE