Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Διέρρηξαν εξοχικό στην Πάφο – Άρπαξαν 40 χιλιάδες ευρώ

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας στην κοινότητα της Φιλούσας διερευνά η Αστυνομία Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από ιδιοκτήτη εξοχικής κατοικίας στο χωριό Φιλούσα Χρυσοχούς ότι άγνωστοι εισήλθαν στην κατοικία του, ενώ αυτός απουσίαζε απ’ αυτήν και απέσπασαν το χρηματικό ποσό των 40 χιλ. ευρώ.

Μέλη του αστυνομικού σταθμού Πόλης Χρυσοχούς και του ΤΑΕ Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από τον Αστυνομικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς και από το ΤΑΕ Πάφου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Κυπριακή Προεδρία με φόντο την κατοχή: Μονομερή μέτρα, ευρωπαϊκά μηνύματα και το ανοιχτό στοίχημα του Κυπριακού

Η ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία πραγματοποιείται σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών αναταράξεων, αλλά και με μια βαριά ιστορική εκκρεμότητα που εξακολουθεί να σκιάζει την ευρωπαϊκή πορεία της Κύπρου, που δεν είναι άλλη, από την τουρκική κατοχή και τη συνεχιζόμενη διαίρεση της Κύπρου, εδώ και περισσότερο από μισό αιώνα.

BEST OF TOTHEMAONLINE