Survivor: Τα οικονόμησαν οι διάσημοι - Πόσα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα

Survivor: Τα οικονόμησαν οι διάσημοι - Πόσα έχουν κερδίσει μέχρι τώρα

Οι αγωνιστικές μάχες συνεχίζονται ανάμεσα στους Διάσημους και στους Μαχητές στο Survivor κι η εκπομπή Open Weekend παρουσίασε τα υπέρογκα ποσά που παίρνουν οι Διάσημοι του παιχνιδιού.

Ο παίκτης που παίρνει το μεγαλύτερο ποσό ανά εβδομάδα λόγω και της καλλιτεχνικής του πορείας, είναι ο Βαλάντης, ο οποίος έχει κάνει κάτι παραπάνω από αισθητή την παρουσία του στο παιχνίδι. Το ποσό ανέρχεται στις 8.000 ευρώ.

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας συγκεντρώνει 6.000 ευρώ, η Μυριέλλα Κουρεντή 5.000 ευρώ, η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου 3.500 ευρώ, η Βρισηίδα Ανδριώτου: 2.800 ευρώ και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου είχε κλείσει με 1.500 ευρώ.

Πηγή: zappit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

ΠτΔ: Προανήγγειλε αξιοποίηση φυσικού αερίου εντός 2027 - Προτεραιότητα για προσέλκυση επενδύσεων από Ινδία, ΗΠΑ και Καζακστάν

Στο ενεργειακό κόστος ως βασική πρόκληση για την Κυβέρνηση, στις προσπάθειες αξιοποίησης του φυσικού αερίου, καθώς και στις διεθνείς επαφές για προώθηση της Κύπρου ως επενδυτικού προορισμού, αναφέρθηκε τη Μ.Τετάρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, στο πλαίσιο συζήτησης στρογγυλής τραπέζης με εκπροσώπους του επιχειρηματικού κόσμου στο 16ο Nicosia Economic Congress, σημειώνοντας ότι θα γίνουν συζητήσεις με την ΕΝΙ και την TOTAL ούτως ώστε πριν το τέλος Απριλίου να υπάρξει συμφωνία για αξιοποίηση του κυπριακού φυσικού αερίου εντός του 2027.

BEST OF TOTHEMAONLINE