Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 39χρονου – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 39χρονου – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, στο διαμέρισμα του 39χρονου στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 10.5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE