Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 39χρονου – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Έφοδος της ΥΚΑΝ σε διαμέρισμα 39χρονου – Έμπλεξε με όσα εντοπίστηκαν στην κατοχή του

Στη σύλληψη 39χρονου προχώρησε χθες η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης παράνομης κατοχής, χρήσης και κατοχής ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ Λεμεσού διενήργησαν χθες έρευνα δυνάμει δικαστικού εντάλματος έρευνας, στο διαμέρισμα του 39χρονου στη Λεμεσό, όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 22,5 γραμμάρια κοκαΐνης, 10.5 γραμμάρια μεθαμφεταμίνης, καθώς και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο 39χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης: Η Λευκωσία δεν αποδέχεται δημιουργικές ασάφειες στη βάση λύσης του Κυπριακού

Η ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, έστειλε σαφή μηνύματα τόσο για τις επιδιώξεις της ελληνοκυπριακής πλευράς όσο και για τα όρια των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE