Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Τυλίχθηκε στις φλόγες φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο - Κλειστές και οι δύο λωρίδες κυκλοφορίας

Στις φλόγες τυλίχθηκε φορτηγό στον αυτοκινητόδρομο Λεμεσού–Πάφου, προς Πάφο, παρά το Παραμάλι.

Ο οδηγός του εν λόγω φορτηγού εξήλθε του οχήματός του χωρίς να τραυματιστεί. Οι δύο λορίδες θα είναι κλειστές μέχρι να μετακινηθεί το φορτηγό.

Η εκτροπή της τροχαίας κίνησης θα γίνεται από την έξοδο Καντού.

Οι οδηγοί προτρέπονται να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλές ταχύτητες και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των επί καθήκοντι αστυνομικών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

ΠτΔ: Νέα επίσκεψη στις ΗΠΑ στα τέλη Νοεμβρίου με στόχο την τεχνολογία και τις επενδύσεις – «Η Κύπρος αλλάζει»

Eπιδίωξή μας είναι να μετατρέπουμε τις διεθνείς επαφές σε συνεργασίες, επενδύσεις και πραγματικές ευκαιρίες για την Κύπρο αναφέρει σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα Χ ο Προέδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης ανακοινώνοντας τη συμμετοχή της χώρας στο Plug and Play Silicon Valley Winter Summit, με επικεφαλής τον Υφυπουργό Έρευνας, Καινοτομίας και Ψηφιακής Πολιτικής και με την ενεργό παρουσία του Cyprus Catalyst, καθώς και τη μετάβασή του ιδίου και πάλι στις ΗΠΑ στο τέλος Νοεμβρίου για ενίσχυση αυτής της δυναμικής.

BEST OF TOTHEMAONLINE