Καίτη Γαρμπή: «Ντροπή που απορούν άλλες γυναίκες πώς βρέθηκε η 24χρονη στη σουίτα»

Καίτη Γαρμπή: «Ντροπή που απορούν άλλες γυναίκες πώς βρέθηκε η 24χρονη στη σουίτα»

Για την κακοποίηση των γυναικών πήρε θέση για ακόμα μία φορά η Καίτη Γαρμπή. Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την καταγγελία του βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη ανέφερε μέσω των social media πως «την νάρκωσαν, την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορεξεις τους».

«Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε σχετικά με τον αποτρόπαιο βιασμό», επισημαίνει ακόμη.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη - Έρχιουρμαν πίσω από κλειστές πόρτες: Στο τραπέζι οι επόμενες κινήσεις στο Κυπριακό

Χωρίς την παρουσία ΜΜΕ επιτόπου θα πραγματοποιηθεί αύριο στις 4 το απόγευμα η νέα συνάντηση των δύο ηγετών την οποία φιλοξενεί στην οικία του στη νεκρή ζώνη του αεροδρομίου Λευκωσίας ο Ειδικός Εκπρόσωπος του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν.

BEST OF TOTHEMAONLINE