Καίτη Γαρμπή: «Ντροπή που απορούν άλλες γυναίκες πώς βρέθηκε η 24χρονη στη σουίτα»

Καίτη Γαρμπή: «Ντροπή που απορούν άλλες γυναίκες πώς βρέθηκε η 24χρονη στη σουίτα»

Για την κακοποίηση των γυναικών πήρε θέση για ακόμα μία φορά η Καίτη Γαρμπή. Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την καταγγελία του βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη ανέφερε μέσω των social media πως «την νάρκωσαν, την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορεξεις τους».

«Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε σχετικά με τον αποτρόπαιο βιασμό», επισημαίνει ακόμη.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Λετυμπιώτης: «Η Κυβέρνηση δεν ακολουθεί μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία»

Δεν ακολουθούμε μονοδιάστατη προσέγγιση με την Τουρκία και δεν υιοθετούμε στάση μόνιμης άρνησης είπε ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος για να υποδείξει ότι και ο γερμανός Καγκελάριος αναφέρθηκε χθες, στην εποικοδομητική στάση που επιδεικνύει η Κύπρος και ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης όσον αφορά την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE