Καίτη Γαρμπή: «Ντροπή που απορούν άλλες γυναίκες πώς βρέθηκε η 24χρονη στη σουίτα»

Καίτη Γαρμπή: «Ντροπή που απορούν άλλες γυναίκες πώς βρέθηκε η 24χρονη στη σουίτα»

Για την κακοποίηση των γυναικών πήρε θέση για ακόμα μία φορά η Καίτη Γαρμπή. Συγκεκριμένα σχολιάζοντας την καταγγελία του βιασμού της 24χρονης γυναίκας στη Θεσσαλονίκη ανέφερε μέσω των social media πως «την νάρκωσαν, την βίασαν, την ταπείνωσαν στερώντας της τον έλεγχο του σώματος της, έρμαιο στις ορεξεις τους».

«Η υπόθεση της Θεσσαλονίκης με εξοργίζει & με ντροπιάζει. Νιώθω εξίσου ντροπή που «απορούν» άλλες γυναίκες για το πώς βρέθηκε στη σουίτα. Τελικά ο μισογυνισμός δεν έχει φύλο», έγραψε σχετικά με τον αποτρόπαιο βιασμό», επισημαίνει ακόμη.

 
 
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή - Το Ιράν περνά στην αντεπίθεση

Δραματικές είναι οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, με τις Ηνωμένες Πολιτείες να μπαίνουν στον πόλεμο μεταξύ Ισραήλ και Ιράν. Αμερικανικά βομβαρδιστικά χτύπησαν τα ξημερώματα τρεις βασικές πυρηνικές εγκαταστάσεις. Μεταξύ αυτών, το υπόγειο συγκρότημα του Φορντό, το μεγάλο εργοστάσιο εμπλουτισμού της Νατάνζ και μια εγκατάσταση κοντά στο Ισφαχάν. Ο Ντόναλντ Τραμπ υποστήριξε ότι το Φορντό καταστράφηκε πλήρως, καλώντας παράλληλα τους Ιρανούς σε ειρήνη, διαφορετικά – όπως είπε – τα επόμενα χτυπήματα θα είναι ισχυρότερα. Αποφασισμένο για αντίποινα εμφανίζεται το Ιράν. Με έντονη ανησυχία παρακολουθεί η διεθνής κοινότητας τις εξελίξεις υπό το φόβο για ευρύτερη περιφερειακή σύρραξη στην περιοχή.