Βρήκαν παράθυρο ανοικτό και λήστεψαν οικία - Άρπαξαν 4,5 χιλ. ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Βρήκαν παράθυρο ανοικτό και λήστεψαν οικία - Άρπαξαν 4,5 χιλ. ευρώ σε χρήματα και κοσμήματα

Υπόθεση διάρρηξη κατοικίας διερευνά το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Σύμφωνα με Εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου καταγγέλθηκε από 28χρονη ότι διαρρήχθηκε η κατοικία της στην περιοχή Έξω Βρύσης, ενώ η ίδια απουσίαζε.

Από την κατοικία, σύμφωνα με την παραπονούμενη, οι φερόμενοι δράστες απέσπασαν 4,5 χιλ. ευρώ σε διάφορα χαρτονομίσματα και χρυσαφικά.

Μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου μετέβησαν στη σκηνή και συνέλεξαν διάφορα τεκμήρια με σκοπό τον εντοπισμό των δραστών.

Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι οι δράστες εισήλθαν στην κατοικία από παράθυρο του πρώτου ορόφου το οποίο ήταν κλειστό αλλά ξεκλείδωτο.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Από το «μυστικό δείπνο» στη «σημαδεμένη τράπουλα»: Η μάχη για την εξουσία περνά από τη Βουλή και τον ΔΗΣΥ

Το πολιτικό σκηνικό, όχι μόνο δεν ηρεμεί, αλλά φαίνεται να ανοίγει ταυτόχρονα σε περισσότερα από ένα μέτωπα. Την ώρα που στον Δημοκρατικό Συναγερμό επιχειρείται να πέσουν οι τόνοι και να διατηρηθεί η εικόνα της κομματικής ενότητας- κάτι που δεν φαίνεται να είναι εφικτό- η υπόθεση του περιβόητου «μυστικού δείπνου» αποκτά πλέον θεσμική συνέχεια, ενώ στο εσωτερικό του ΔΗΣΥ η αντιπαράθεση για την επιλογή του υποψηφίου των Προεδρικών του 2028, παίρνει όλο και πιο προσωπικά χαρακτηριστικά.