Ελλάδα: Ισχυροί μετασεισμοί στο Αιγαίο μετά τον σεισμό ανοικτά Αγίου Όρους

Ελλάδα: Ισχυροί μετασεισμοί στο Αιγαίο μετά τον σεισμό ανοικτά Αγίου Όρους

Πάνω από 10 μετασεισμοί τουλάχιστον, με τον πιο δυνατό να φτάνει τα 4,5 Ρίχτερ, σημειώθηκαν στον θαλάσσιο χώρο του βορείου Αιγαίου, μεταξύ του Αγίου Ορους και της Σιθωνίας, ύστερα από τον κύριο που σημειώθηκε στις 13:48 σήμερα, μεγέθους 5,4 Ρίχτερ.

Σύμφωνα με τον σεισμολόγο βάρδιας στον σεισμολογικό σταθμό του ΑΠΘ, ο κύριος σεισμός σημειώθηκε στη θαλάσσια περιοχή ανοιχτά του Αγίου Ορους, με επίκεντρο 20 χιλιόμετρα νοτιοδυτικά της χερσονήσου του Αθω και εστιακό βάθος 19,3 χιλιόμετρα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE