Ηλικιωμένος άνδρας κρατώντας φτυάρι προκάλεσε ανησυχία - Έσπρωξε και έβρισε Αστυνομικούς

Ηλικιωμένος άνδρας κρατώντας φτυάρι προκάλεσε ανησυχία - Έσπρωξε και έβρισε Αστυνομικούς

Aνησυχία προκλήθηκε στην Πάφο το απόγευμα της Κυριακής 17 Ιανουαρίου από 84χρονο Σύρο στην περιοχή της Γεροσκήπου.

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε η Αστυνομία για άνδρα που παρακαλούσε ανησυχία και έβριζε κρατώντας φτυάρι, έσπευσαν στο σημείο και στην προσπάθεια τους να τον σταματήσουν, αυτός τους επιτέθηκε βρίζοντας και σπρώχνοντας τους.

Στη συνέχεια οι Αρχές κατάφεραν να συλλάβουν τον 84χρονο με τα αδικήματα της κατοχής επιθετικού οργάνου, επίθεση, πρόκληση ανησυχίας, μέθη και εξύβριση και τέθηκε υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Προεδρικές 2028: Ανακατεύεται η τράπουλα - Η επιστροφή Αβέρωφ, ο παράγοντας Φειδίας και το μεγάλο δίλημμα του ΔΗΣΥ για Χριστοδουλίδη

Δύο χρόνια πριν από τις προεδρικές εκλογές του 2028, η πολιτική σκακιέρα της Κύπρου έχει ήδη αρχίσει να κινείται με έντονους ρυθμούς. Στον Δημοκρατικό Συναγερμό η μάχη για το προεδρικό χρίσμα παίρνει πλέον συγκεκριμένη μορφή, η Αννίτα Δημητρίου καλείται να κρατήσει ενωμένη την παράταξη, ενώ ο Νίκος Χριστοδουλίδης παραμένει το πρόσωπο γύρω από το οποίο περιστρέφεται μεγάλο μέρος των πολιτικών υπολογισμών.

BEST OF TOTHEMAONLINE