LIFESTYLE

Survivor - Spoiler: Σύντροφος παίκτριας εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Survivor - Spoiler: Σύντροφος παίκτριας εισβάλλει στο ριάλιτι επιβίωσης - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Ανατρεπτικές φαίνεται πως θα είναι οι εξελίξεις στο Survivor, μετά την ανακοίνωση του Γιώργου Λιανού στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο.

Θυμίζουμε πως ο παρουσιαστής ενημέρωσε Διάσημους και Μαχητές πως αποχωρούν από το Survivor ο Θανάσης Μπέλλος, ο Σταμάτης Καλαφατάς και η Κρυσταλλία Κουτσιμάνη.

Παράλληλα ανέφερε πως νησί βρίσκονται ήδη αρκετοί νέοι παίκτες οι οποίοι πολύ σύντομα θα ενισχύσουν τις ομάδες τους.Ένας από αυτούς, όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day φαίνεται πως είναι το μοντέλο, Γιώργος Καβακάκης.

Ένας από αυτούς, όπως είπε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Δευτέρας στο Happy Day φαίνεται πως είναι το μοντέλο, Γιώργος Καβακάκης.

Πρόκειται για τον σύντροφο της Πελαγίας Καζολέα την οποία βλέπουμε στους Μαχητές. Ο Γιώργος Καβακάκης, όπως όλα δείχνουν θα ενισχύσει την ομάδα των Μαχητών.

Ποια είναι η Πελαγία Καζολέα;

Είναι 31 ετών και έχει γεννηθεί στην Αθήνα. Εργάζεται ως υπεύθυνη ανθρώπινου δυναμικού σε μεγάλη εταιρία. Έχει σπουδάσει λογιστική και χρηματοοικονομικά στη Θεσσαλονίκη Στο παρελθόν είχε λάβει μέρος στο «Deal» και στο «Όλα» του Θέμου Αναστασιάδη. Διατηρεί σχέση με πολύ γνωστό μοντέλο της showbiz. Στο Survivor φοβάται μόνο τον… εαυτό της και κανέναν άλλον! Δηλώνει πανέτοιμη να εξερευνήσει τον εαυτό της στις νέες συνθήκες διαβίωσης και να κατέβει στους στίβους μάχης.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top