Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Στο Νοσοκομείο γυναίκα οδηγός μετά από τροχαίο στον δρόμο Λεμεσού – Πλατρών

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας 17 Ιανουαρίου στο δρόμο Λεμεσού – Πλατρών.

Σύμφωνα με την Αστυνομία το τροχαίο σημειώθηκε πριν το χωριό Μονάγρι, όταν κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, δύο οχήματα συγκρούστηκαν μεταξύ τους με αποτέλεσμα τον τραυματισμό γυναίκας οδηγού.

Η γυναίκα μετά τον τραυματισμό της μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, ενώ η κατάσταση της υγείας της παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

(Φωτογραφία αρχείου)

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.