Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε διάστημα έξι λεπτών σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο πρώτος σεισμός ήταν 3,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 21.2χλμ, ενώ το επίκεντρο είναι 14χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ακολούθησε σεισμός 3,8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 24,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 13 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ο τρίτος, ήταν 3,5 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 9,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 11 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Παρέμβαση ΠτΔ για το αρδευτικό - Αναστέλλεται κινητοποίηση, αναζητείται άμεση λύση

Έπειτα από παρέμβαση του Προέδρου της Δημοκρατίας και τη συνεργασία του Υπουργού Γεωργίας, του Επιτρόπου Περιβάλλοντος και της Διευθύντριας του Τμήματος Αναπτύξεως Υδάτων, αναστέλλεται η προγραμματισμένη για την Κυριακή κινητοποίηση για το σοβαρό αρδευτικό πρόβλημα της Κοιλάδας Χρυσοχούς, σύμφωνα με ανακοίνωση εκ μέρους των αρδευτών από τον κ. Νέστορα Μιχαήλ.

BEST OF TOTHEMAONLINE