Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε διάστημα έξι λεπτών σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο πρώτος σεισμός ήταν 3,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 21.2χλμ, ενώ το επίκεντρο είναι 14χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ακολούθησε σεισμός 3,8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 24,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 13 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ο τρίτος, ήταν 3,5 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 9,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 11 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Ολγκίν στην Κύπρο σε 8 ημέρες: Οι επαφές που ίσως κρίνουν τις επόμενες εξελίξεις

Επί της ουσίας του Κυπριακού θα είναι οι επαφές της Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ του ΟΗΕ στην Κύπρο, όπου φτάνει σε 8 ημέρες. Προς το παρόν είναι γνωστό ότι η Μαρία Άγκελα Ολγκίν θα έχει χωριστές συναντήσεις με τους δύο ηγέτες, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη και τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν χωρίς να είναι μέχρι στιγμής γνωστό κατά πόσο θα υπάρξει τριμερής συνάντηση, όπως στο τελευταίο της ταξίδι.