Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε διάστημα έξι λεπτών σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο πρώτος σεισμός ήταν 3,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 21.2χλμ, ενώ το επίκεντρο είναι 14χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ακολούθησε σεισμός 3,8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 24,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 13 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ο τρίτος, ήταν 3,5 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 9,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 11 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE