Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Τριπλό κτύπημα του Εγκέλαδου στο Ηράκλειο – Δύο μέσα σε 6 λεπτά

Δύο σεισμικές δονήσεις μέσα σε διάστημα έξι λεπτών σημειώθηκαν στο Ηράκλειο της Κρήτης.

Ειδικότερα, ο πρώτος σεισμός ήταν 3,1 βαθμούς της κλίμακας Ρίχτερ, με εστιακό βάθος 21.2χλμ, ενώ το επίκεντρο είναι 14χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ακολούθησε σεισμός 3,8 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 24,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 13 χλμ ανατολικά του Ηρακλείου.

Ο τρίτος, ήταν 3,5 Ρίχτερ με εστιακό βάθος τα 9,6 χιλιόμετρα, ενώ το επίκεντρό του είναι 11 χλμ νοτιοανατολικά του Ηρακλείου.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

ΠΔΠ, μεταναστευτικό και Μέση Ανατολή συζητά ο ΠτΔ στις Βρυξέλλες - Ολοκληρώνεται η Κυπριακή Προεδρία

Συνεχίζονται σήμερα στις Βρυξέλλες οι εργασίες του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου, κατά τις οποίες ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος δέχτηκε συγχαρητήρια από επικεφαλής ευρωπαϊκών θεσμών και ομολόγων του για την πρόοδο που επιτεύχθηκε τους τελευταίους έξι μήνες σε διάφορα θέματα, θα παρουσιάσει τη σημαντική πρόοδο που έχει επιτευχθεί επί Κυπριακής Προεδρίας ΕΕ σε σχέση με το Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο.