LIFESTYLE

Survivor: Xυδαία ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Κόπηκε στο μοντάζ

Survivor: Xυδαία ατάκα του Βαλάντη προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου - Κόπηκε στο μοντάζ

Σάλος έχει ξεσπάσει με τη χυδαία ατάκα του Βαλάντη στο Survivor κατά της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, η οποία δεν προβλήθηκε στο επεισόδιο καθώς κόπηκε από το μοντάζ αλλά αποκαλύφθηκε σήμερα Δευτέρα (17.1.2022) και σόκαρε τους πάντες.

Πιο συγκεκριμένα, κατά τη διάρκεια του Συμβουλίου του Νησιού στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor, ο Βαλάντης είπε μια χυδαία ατάκα προς την Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, με την ίδια να ξεσπάει σε κλάματα και να αποχωρεί για λίγο.

Η ατάκα είχε να κάνει με ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας που πέρασε στο παρελθόν η Ευρυδίκη και αποκαλύφθηκε σήμερα στην τηλεόραση του ALPHA. Μάλιστα, η Κατερίνα Καινούριου έμεινε άφωνη όταν άκουσε τον Ανδρέα Μικρούτσικο να λέει «ένας άνθρωπος που έχει αρρωστήσει με τη συγκεκριμένη αρρώστια να λέει «γι’ αυτό το έπαθες», είναι υπάνθρωπο, είναι εγκληματικό. Είναι θαύμα που ζει και να την καταριέσαι με το ίδιο πράγμα, είναι άνω ποταμών».

Η Κατερίνα Καινούργιου, όταν πληροφορήθηκε γι’ αυτό που είπε ο Βαλάντης, αναφώνησε σοκαρισμένη: «Τι είπε παιδιά; Αλήθεια; Σοβαρά μιλάτε;».

Η ίδια η Ευρυδίκη είπε, όταν επέστρεψε στο Συμβούλιο του Νησιού εμφανώς αναστατωμένη: «Μετά την τοποθέτησή μου, ο Βαλάντης γύρισε και μου είπε… αν θέλει μπορεί να το πει γιατί εγώ ντρέπομαι να το εκφράσω. Είναι κάποια πράγματα που δεν τα αγγίζεις. Αναφέρθηκε στην υγεία μου και μου είπε αυτολεξεί μια φράση κι επειδή αυτό με πονάει πολύ μέσα μου… Αν θέλει μπορεί να το πει τι είπε». Ο Βαλάντης δε θέλησε να δώσει συνέχεια, ζήτησε συγγνώμη, την οποία η Ευρυδίκη δε φάνηκε να δέχεται.

Για το θέμα αυτό μίλησε και στην τηλεόραση του ALPHA ο πατέρας της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου, λέγοντας ότι:
«Ήταν επόμενο να στενοχωρηθώ. Αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν τελείως απαράδεκτο. Φάνηκε από την αρχή ότι είναι μια διχασμένη προσωπικότητα και κακώς τον κράτησαν εκεί πέρα. Θα έπρεπε να έχει φύγει το επόμενο λεπτό. Εγώ πιστεύω πως δεν θα τον ψήφιζαν, αλλά αυτό που έκανε του γύρισε μπούμερανγκ. Με την Ευρυδίκη δεν έχω επικοινωνήσει. Δεν υπάρχει δυνατότητα επικοινωνίας. Θα έπρεπε να έχει αποβληθεί. Ο Λάμπρος κράτησε την καλύτερη θέση και είπε το σωστό. Πάνε επτά χρόνια από αυτή την ιστορία με την υγεία της».

Πηγή: newsit.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μέχρι πότε θα μας «πνίγει» η σκόνη - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού

Χειροπέδες σε 31χρονο για έκρηξη σε υποστατικό στον Πρωταρά

Πασχαλινά αυγά από «χρυσάφι» - Γιατί ανεβαίνουν οι τιμές του κακάο; Οι λόγοι, το ποσοστό και η νόσος του μαύρου λοβού

Δρόμος Πάφου-Πόλης: Έμεινε στα χαρτιά η ολοκλήρωση της Α’ φάσης λόγω καθυστερήσεων - Εν αναμονή αποφάσεων

Εκλογές 2024: Τα μηνύματα του εκλογικού σώματος και η χαλαρή ψήφος



LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

LIVE: Παγκόσμια ανησυχία - Ξεκίνησε η επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν - Έκρηξη από πύραυλο κοντά σε μεγάλη αεροπορική βάση

Ισραηλινός πύραυλος έπληξε το Ιράν, δήλωσαν δύο Αμερικανοί αξιωματούχοι στο CBS News. Τα ιρανικά κρατικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι οι πτήσεις έχουν ανασταλεί πάνω από πολλές πόλεις, σύμφωνα με το Associated Press. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top