Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα του από Κύπρο! (Βίντεο)

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Ξέσπασε σε κλάματα όταν είδε τον πατέρα του από Κύπρο! (Βίντεο)

Η απάντηση του στα σχόλια για την «ψεύτικη πρόταση γάμου» και το μονόπετρο

Καλεσμένοι στο "Πρωινό" με τη Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκαν σήμερα ο Μαυρίκιος Μαυρικίου και η σύντροφός του, Ιλάειρα.

Το ερωτευμένο ζευγάρι μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γνωριμία, τη σχέση και την πρόταση γάμου, ενώ ο Μαυρίκιος Μαυρικίου δεν έκρυψε τη συγκίνησή του, όταν εμφανίστηκε ο πατέρας του από την Κύπρο και μίλησε με πολύ τρυφερά λόγια για εκείνον.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Κυπριακό: Επί της ουσίας η συζήτηση ΠτΔ - Έρχιουρμαν - Νέα συνάντηση τέλη Απριλίου

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, και ο Τουρκοκύπριος ηγέτης, Τουφάν Έρχιουρμαν, συμφώνησαν να συναντηθούν εκ νέου έως τα τέλη Απριλίου με σκοπό να προβούν σε πιο συγκεκριμένες ανακοινώσεις, όπως ανακοίνωσαν τα ΗΕ μετά τη σημερινή τους συνάντηση στην κατοικία του Ειδικού Αντιπροσώπου του Γενικού Γραμματέα στην Κύπρο, Χασίμ Ντιάν, στη νεκρή ζώνη στη Λευκωσία. Πρόσθεσαν πως οι δυο ηγέτες χαιρέτισαν τη διαρκή δέσμευση και εμπλοκή του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ στο Κυπριακό και επανέλαβαν τη συνεχή ετοιμότητά τους να υποστηρίξουν τις προσπάθειές του.

BEST OF TOTHEMAONLINE