Νύχτα τρόμου για 27χρονη στη Λεμεσό - Άγνωστος μπήκε σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι

Νύχτα τρόμου για 27χρονη στη Λεμεσό - Άγνωστος μπήκε σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, άγνωστος άντρας εισήλθε σε οικία στη Λεμεσό, όπου φέρεται να απείλησε με μαχαίρι 27χρονη, που βρισκόταν εντός της οικίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος αφού απέσπασε χρηματικό ποσό από την οικία, τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ο ύποπτος φέρεται να είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου και φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα φούτερ, μαύρη κουκούλα και μαύρα γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Συνεχίζονται οι αντιδράσεις για το επίμαχο βίντεο: Το παρασκήνιο, οι έρευνες και οι τοποθετήσεις

Έντονες αντιδράσεις και πολιτικούς τριγμούς προκαλεί η δημοσιοποίηση βίντεο στην πλατφόρμα Χ, το οποίο εμφανίστηκε προχθες το απόγευμα από λογαριασμό με το όνομα Emily Thompson και περιλαμβάνει συνομιλίες που παραπέμπουν σε ζητήματα χρηματοδότησης της προεκλογικής εκστρατείας του Προέδρου της Δημοκρατίας, καθώς και σε ευρύτερες αναφορές γύρω από τη λειτουργία του Προεδρικού.