Νύχτα τρόμου για 27χρονη στη Λεμεσό - Άγνωστος μπήκε σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι

Νύχτα τρόμου για 27χρονη στη Λεμεσό - Άγνωστος μπήκε σπίτι της και την απείλησε με μαχαίρι

Γύρω στις 9.30 χθες βράδυ, άγνωστος άντρας εισήλθε σε οικία στη Λεμεσό, όπου φέρεται να απείλησε με μαχαίρι 27χρονη, που βρισκόταν εντός της οικίας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, ο ύποπτος αφού απέσπασε χρηματικό ποσό από την οικία, τράπηκε σε φυγή.

Στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Αστυνομίας ενώ, από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, ο ύποπτος φέρεται να είναι κανονικής σωματικής διάπλασης, ύψους 1,75μ. περίπου και φορούσε μαύρο τζιν παντελόνι, μαύρα φούτερ, μαύρη κουκούλα και μαύρα γάντια.

Το ΤΑΕ Λεμεσού συνεχίζει τις εξετάσεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

ΠτΔ για Κυπριακό: «Δώστε ακόμη λίγες ώρες στη διπλωματία» – Προσδοκίες για θετικές εξελίξεις

Προσδοκία ότι ενδεχομένως να προκύψουν θετικές εξελίξεις τις επόμενες ώρες από τις επαφές που είναι σε εξέλιξη αναφορικά με το Κυπριακό, εξέφρασε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, μετά τη σύντομη συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τρίτης με την Προσωπική Απεσταλμένη του ΓΓ του ΟΗΕ, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE