Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας σε διαμερίσματα στη Χλώρακα - Καταγγέλθηκαν τρία πρόσωπα

Νέα επιχείρηση της Αστυνομίας σε διαμερίσματα στη Χλώρακα - Καταγγέλθηκαν τρία πρόσωπα

Συνέχεια στις συντονισμένες επιχειρήσεις της για αστυνόμευση της κοινότητας Χλώρακας, έδωσε χθες η Αστυνομία. Η νέα επιχείρηση πραγματοποιήθηκε στις 5μ.μ., μέχρι τα μεσάνυχτα και σε αυτή συμμετείχαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, του Ουλαμού Πρόληψης Εγκλημάτων Πάφου, της ΜΜΑΔ, της ΥΑΜ Πάφου, της ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αεροδρομίων (ΔΑΣΑ).


Σύμφωνα με Εκπρόσωπο του Κλάδου Επικοινωνίας του Αρχηγείου Αστυνομίας, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγινε έλεγχος σε συγκρότημα διαμερισμάτων στη Χλώρακα, για παραβάσεις του διατάγματος που αφορά την εγκατάσταση αιτητών διεθνούς προστασίας στην εν λόγω κοινότητα. 

Συνολικά έγιναν έλεγχοι σε  διαμερίσματα και  εντοπίστηκαν τρία  πρόσωπα οι οποίοι διέμεναν  κατά παράβαση του διατάγματος και αφού κατηγορήθηκαν γραπτώς, αφέθηκαν ελεύθερα για να κλητευθούν αργότερα.

Παράλληλα, ανακόπηκαν συνολικά 85  οχήματα, εκ των οποίων ερευνήθηκαν τα 32, καθώς και 48 πρόσωπα. Από τους ελέγχους, προέκυψαν 19  τροχαίες καταγγελίες.

Οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας θα συνεχιστούν και σε μεταγενέστερο στάδιο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

26 Αυγούστου: Η ώρα της αλήθειας για το Κυπριακό - Τρέχουν για συγκλίσεις- Η Άγκυρα τραβάει το σχοινί

Η αντίστροφη μέτρηση για τη συνάντηση του Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Τουφάν Ερχιουρμάν στις 26 Αυγούστου έχει αρχίσει. Μόνο που όσο πλησιάζει το ραντεβού, τόσο περισσότερο γίνεται αντιληπτό, ότι το ζητούμενο δεν είναι απλώς να καταγραφούν οι συγκλίσεις, ή να συμφωνηθεί ένα ακόμη πακέτο Μέτρων Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE