LIKE ONLINE

TikΤok: Κερί από βούτυρο - Δείτε το περίεργο hack

TikΤok: Κερί από βούτυρο - Δείτε το περίεργο hack

Στο TikTok γίνεται έχουμε δει τις πιο περίεργες μαγειρικές δημιουργίες, ωστόσο ποτέ δε σταματά να μας εκπλήσσει. Αυτήν τη φορά ανακαλύψαμε ένα περίεργο hack που περιλαμβάνει ψωμί, βούτυρο και κάτι σαν βρώσιμο «φιτίλι», κατάλληλο για φαγητό. Το βίντεο έχει συγκεντρώσει πάνω από 2 εκατ. views.

Συγκεκριμένα, μία χρήστης του TikTok έχει επινοήσει ένα έξυπνο κόλπο για να φτιάξει αυτό το «βουτυρένιο κερί». Πώς; Χρησιμοποιεί ένα ραβδί βουτύρου και το τοποθετεί πάνω σε μία μεμβράνη. Έπειτα, το αφήνει να μαλακώσει και στη μέση τοποθετεί το «φιτίλι». Ανάβει τη φωτιά και βυθίζει το ψωμί στο βούτυρο που έχει ξεκινήσει να λιώνει. Να επισημάνουμε ξανά, πως πρόκειται για βρώσιμο «φιτίλι», ακίνδυνο για κατανάλωση.

Όπως γράφει η Σούζι -η κοπέλα που δημιούργησε το βίντεο-: «Είναι η αγαπημένη μου ασχολία να φτιάχνω κεριά βουτύρου». Οι χρήστες από την πλευρά τους σχολιάζουν θετικά το βίντεο λέγοντας: «Δεν είχα έμπνευση να φτιάξω τίποτα εδώ και μήνες, αλλά αυτό με παρακινεί να δημιουργήσω κάτι ξανά», άλλοι βρήκαν ανούσιο το βίντεο της. Εξάλλου, γιατί πολύ απλά να μη λιώσεις το βούτυρο σε ένα κατσαρολάκι ή στο φούρνο μικροκυμάτων;

 

@sooziethefoodie My favorite thing to make is hands down butter candles #candle #butter #nye ♬ TO THE MOON - Jnr Choi

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top