ΕΛΛΑΔΑ

Αυτή είναι η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό σε ξενοδοχείο - Mίλησε με γνωστό δημοσιογράφο

Αυτή είναι η 24χρονη που κατήγγειλε βιασμό σε ξενοδοχείο - Mίλησε με γνωστό δημοσιογράφο

Δημόσια μίλησε η 24χρονη κοπέλα που έπεσε θύμα βιασμού μετά από πρωτοχρονιάτικο πάρτι στη σουίτα πεντάστερου ξενοδοχείου της Θεσσαλονίκης.

Η 24χρονη είχε κληθεί την περασμένη Παρασκευή 14/1 από την πέμπτη τακτική ανακρίτρια προκειμένου να καταθέσει για το περιστατικό που φέρεται να έγινε σε βάρος της. Εκεί ανέφερε πως τρία άτομα την άρπαξαν από το ασανσέρ του ξενοδοχείου και την έβαλαν στο δωμάτιο. 

Τα όσα έγιναν την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς στο δωμάτιο του πολυτελούς ξενοδοχείου έρχονται σιγά-σιγά στη μνήμη της κοπέλας καθώς, όπως καταγγέλλει, οι δράστες φρόντισαν να της ρίξουν “κάτι” στο ποτό της.

Σε δηλώσεις του στην ΕΡΤ, ο δικηγόρος της 24χρονης, Αθανάσιος Ζιώγας ανέφερε πως «στο ποτό υπήρχε υπνωτικό χάπι, ήπιε μεγάλη δόση και η πράξη έγινε χωρίς τη θέλησή της».

Η 24χρονη αποκαλύπτεται και μιλάει ανοικτά σε γνωστό Έλληνα δημοσιογράφο.

Δείτε την ανάρτηση του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου στο Instagram με την Γεωργία Μπίκα.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top