ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

«Βροχή» οι καταγγελίες για τα safepass – «Καμπάνες» μέχρι και 1500 ευρώ

«Βροχή» οι καταγγελίες για τα safepass – «Καμπάνες» μέχρι και 1500 ευρώ

Σε καταγγελίες 10 πολιτών και 6 υποστατικών για παράβαση των μέτρων προστασίας κατά της διασποράς του κορωνοϊού, προχώρησε η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο.

Όπως δήλωσε στο ΚΥΠΕ λειτουργός του Κλάδου Επικοινωνίας της Αστυνομίας κατά το τελευταίο 24ωρο, η Δύναμη προέβη σε συνολικά 2.144 ελέγχους σε όλη την ελεύθερη Κύπρο.

Στη Λευκωσία διενεργήθηκαν 687 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 4 πολίτες και 5 υποστατικά, στη Λεμεσό έγιναν 184 έλεγχοι με καταγγελίες 2 πολιτών, στη Λάρνακα καταγγέλθηκε ένας πολίτης έπειτα από 498 ελέγχους, στην Πάφο καταγγέλθηκε 1 υποστατικό ύστερα από 153 ελέγχους, στην Αμμόχωστο καταγγέλθηκαν 3 πολίτες μετά από 388 ελέγχους, ενώ στην περιοχή Μόρφου έγιναν 133 έλεγχοι χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τέλος τα Τμήματα Τροχαίας διενήργησαν 101 ελέγχους χωρίς να υπάρξουν καταγγελίες.

Τα τέσσερα εξώδικα σε υποστατικά στη Λευκωσία αφορούσαν καταγγελία υπαλλήλου χωρίς safe pass με πρόστιμο 500 ευρώ έκαστο, ενώ στο πέμπτο επιβλήθηκε πρόστιμο 1500 ευρώ επειδή εντοπίστηκε θαμώνας χωρίς safe pass.

Το υποστατικό στην Πάφο καταγγέλθηκε γιατί ο υπεύθυνος δεν είχε safe pass και επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

LIVE: To Ισραήλ έτοιμο για την απάντηση στο Ιράν - Συνεχής ενημέρωση

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top