Με τριπλάσια ταχύτητα από την κανονική την «τσάκωσε» η Αστυνομία - Φυλάκιση με αναστολή και στέρηση άδειας σε 47χρονη

Με τριπλάσια ταχύτητα από την κανονική την «τσάκωσε» η Αστυνομία - Φυλάκιση με αναστολή και στέρηση άδειας σε 47χρονη

Φυλάκιση με αναστολή, στέρηση άδειας οδηγού και βαθμούς ποινής επέβαλε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου σε γυναίκα ηλικίας 47 ετών η οποία οδηγούσε με τριπλάσια ταχύτητα από την κανονική.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο Ανδρέας Κωνσταντίνου, Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, «γύρω στις 21.50 της Τρίτης 4 Ιανουαρίου, η 47χρονη οδηγούσε το αυτοκίνητο της σε δρόμο στην περιοχή Δερύνειας και ανακόπηκε από μέλη της Τροχαίας Αμμοχώστου, που διενεργούσαν τροχονομικό έλεγχο στην περιοχή».

Πρόσθεσε ότι «η Αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη της 47χρονης για το αυτόφωρο αδίκημα της οδήγησης οχήματος με υπερβολική ταχύτητα, αφού οδηγούσε με ταχύτητα 155 χιλιομέτρων, αντί 50 που είναι το όριο στο συγκεκριμένο δρόμο. Η γυναίκα οδηγήθηκε με το όχημα της στον Αστυνομικό Σταθμό Δερύνειας για περαιτέρω εξετάσεις».

Η 47χρονη τέθηκε υπό κράτηση και την Τετάρτη 5 Ιανουαρίου παρουσιάστηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Αμμοχώστου όπου η Αστυνομία καταχώρησε εναντίον της υπόθεση για άμεση εκδίκαση.

Σύμφωνα με τον κ. Κωνσταντίνου «σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Αμμοχώστου επέβαλε στην 47χρονη ποινή φυλάκισης 40 ημερών με 3ετη αναστολή, στέρηση άδειας οδηγού για περίοδο 75 ημερών και 6 βαθμούς ποινής».

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χρίστος Κληρίδης στο «T»:  «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Χρίστος Κληρίδης στο «T»: «Η ΔΗΜΑΛ δεν είναι διάττων αστέρας» - «Επικρατεί μετριότητα σε όλους τους τομείς της διακυβέρνησης του τόπου»

Ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αλλαγής (ΔΗΜΑΛ), Χρίστος Κληρίδης, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης στο Themaonline, καταθέτει μια ιδιαίτερα αιχμηρή και πολυεπίπεδη παρέμβαση για την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στην Κύπρο. Με βασικό άξονα τη διαπίστωση περί «γενικευμένης μετριότητας» στη διακυβέρνηση, ασκεί έντονη κριτική σε κρίσιμους τομείς, όπως η δικαιοσύνη, η άμυνα, η ενεργειακή πολιτική και η διαχείριση της ακρίβειας, επισημαίνοντας ότι το κόστος των λαθών μετακυλίεται στον πολίτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE