Zητά παρέμβαση Σαββίδη για το συγκρότημα στη Χλώρακα ο κοινοτάρχης

Zητά παρέμβαση Σαββίδη για το συγκρότημα στη Χλώρακα ο κοινοτάρχης

Για «απύθμενο θράσος» της διαχειρίστριας εταιρείας του συγκροτήματος διαμερισμάτων και κατοικιών στη Χλώρακα, όπου διαμένουν μετανάστες, κάνει λόγο ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης, καλώντας παράλληλα τον Γενικό Εισαγγελέα να επέμβει ώστε να δοθεί λύση.


Σε σχετική ανακοίνωση, ο κ. Λιασίδης σημειώνει ότι η εταιρεία, που απάντησε νωρίτερα στο Τμήμα Αναπτύξεως Υδάτων για την απόφασή του να μην ικανοποιήσει αίτημα ενοίκων του συγκροτήματος για υδροδότηση, παριστάνει «τον προστάτη των ανθρωπίνων δικαιωμάτων ενώ ολοφάνερα κακομεταχειρίστηκε και έβαλε σε κίνδυνο τους μετανάστες» με το να τους επιτρέψει να εγκατασταθούν σε συγκρότημα με ακατάλληλο νερό, στοιβάζοντάς τους σε διαδρόμους και σάλες ξενοδοχείων «με σκοπό το κέρδος». 

Ο κοινοτάρχης ανέφερε ότι η εταιρεία «απειλεί για μια ακόμα φορά το κράτος και τις κυβερνητικές υπηρεσίες με ανακοινώσεις» ενώ διατύπωσε τον ισχυρισμό ότι και ο ίδιος προσωπικά έχει δεχτεί απειλές.

Ζήτησε τέλος, πέραν του Γενικού Εισαγγελέα, να παρέμβει η Βουλή και οι αρχηγοί των κομμάτων για οριστική επίλυση αυτής της κατάστασης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Βουλευτικές: Ντέρμπι χωρίς φαβορί, συγκρούσεις στα άκρα και αναποφάσιστοι-κλειδί - Το εκρηκτικό σκηνικό ένα μήνα πριν τις κάλπες

Οι τρεις τελευταίες δημοσκοπήσεις που παρουσίασαν οι τηλεοπτικοί σταθμοί ANT1,OMEGA και ALPHA, σκιαγραφούν ένα πολιτικό τοπίο όπου η μάχη για την κορυφή εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ. ΔΗΣΥ και ΑΚΕΛ κινούνται σε εξαιρετικά κοντινά ποσοστά, από 15% έως 17%, με τη μεταξύ τους διαφορά να παραμένει εντός των ορίων του στατιστικού σφάλματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE