Πέντε ζευγάρια διδύμων με... φυσιολογικό τοκετό γέννησε 34χρονη στη Σαουδική Αραβία

Πέντε ζευγάρια διδύμων με... φυσιολογικό τοκετό γέννησε 34χρονη στη Σαουδική Αραβία

Αίσθηση έχει προκαλέσει στη Σαουδική Αραβία η είδηση ότι μία γυναίκα έφερε στον κόσμο πέντε ζευγάρια διδύμων, στις 12 Ιανουαρίου, και μάλιστα με φυσιολογικό τοκετό.

Η ασυνήθιστη γέννα έλαβε χώρα στο νοσοκομείο King Salman Armed Forces στην πόλη Ταμπούκ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς, το βάρος των νεογέννητων κυμαινόταν από 950 μέχρι 1.100 γραμμάρια.

Την 28η εβδομάδα της εγκυμοσύνης της 34χρονης, το υπουργείο Άμυνας της Σαουδικής Αραβίας δημοσιοποίησε την ιστορία μέσα του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Το King Salman Armed Forces Hospital είναι ένα από τα μεγαλύτερα νοσοκομεία στη Σαουδική Αραβία.

Η κατασκευή του ολοκληρώθηκε τον Αύγουστο του 1980 και ήταν το πρώτο που εισήγαγε τεχνολογία ενδοσκόπησης στο βασίλειο, το 1991.

ΠΗΓΗ: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Κυπριακό: Ώρες αποφάσεων για τέσσερα νέα οδοφράγματα – Το «ναι» της Λευκωσίας, ο ρόλος Φιντάν και η κρίσιμη τριμερής

Σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη καμπή εισέρχεται το Κυπριακό, με τις επόμενες ημέρες να θεωρούνται καθοριστικές για το κατά πόσο θα υπάρξει μια πρώτη συμφωνία που θα μπορούσε να δώσει νέα ώθηση στις προσπάθειες επανέναρξης των διαπραγματεύσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE