Σκληρή απάντηση στο ΑΚΕΛ – «Ενόσω ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, η Κυβέρνηση θα πορεύεται με ορθολογισμό»

Σκληρή απάντηση στο ΑΚΕΛ – «Ενόσω ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, η Κυβέρνηση θα πορεύεται με ορθολογισμό»

Απάντηση στο ΑΚΕΛ δίνει η Κυβέρνηση μέσω του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Μάριου Πελεκάνου.

Όπως αναφέρει «σε ένα νέο κρεσέντο λαϊκισμού, το ΑΚΕΛ μάς εξηγεί πως για τις αυξήσεις στις τιμές ευθύνονται τα μεγάλα ιδιωτικά συμφέροντα και επιμένει να κατηγορεί την Κυβέρνηση για ένα φαινόμενο που δεν αφορά μόνο την Κύπρο, αλλά έχει παγκόσμιες διαστάσεις. Και αυτό ενώ η χώρα μας επιδεικνύει καλύτερα αποτελέσματα ακόμα και από πολύ πιο ισχυρές οικονομικά χώρες. 

Ασπίδα προστασίας προς τον λαό, αυτόν που το ΑΚΕΛ όταν κυβέρνησε οδήγησε στη φτώχεια και την εξαθλίωση, δίνουν οι ορθολογικές πολιτικές της Κυβέρνησης που οδήγησαν στην κατακόρυφη μείωση της ανεργίας, που ισχυροποίησαν το δίχτυ προστασίας για τους ευάλωτους με την εφαρμογή του ΕΕΕ, που μας έφεραν ένα βήμα πριν την εισαγωγή εθνικού κατώτατου μισθού, που οδήγησαν στην ενίσχυση των εισοδημάτων των χαμηλοσυνταξιούχων, που μας οδήγησαν το 2021 σε ένα από τους ισχυρότερους ρυθμούς ανάπτυξής στην ΕΕ εν μέσω πανδημίας.

Ενόσω το ΑΚΕΛ θα συνεχίζει να ρίχνει λάσπη στον ανεμιστήρα, η Κυβέρνηση θα πορεύεται με ορθολογισμό, προστατεύοντας τα όσα οι πολίτες κατέκτησαν μέσα από θυσίες».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Τα είπαν με Μαλά οι κτηνοτρόφοι - Zητούν συνάντηση με ΠτΔ και προειδοποιούν με κινητοποιήσεις

Συνάντηση με τριμελή αντιπροσωπεία του νεοσύστατου συνδέσμου «Η Φωνή των κτηνοτρόφων» είχε το Σάββατο ο Επικεφαλής της Ειδικής Επιστημονικής Επιτροπής για την Ανασυγκρότηση και Αναβάθμιση του Κτηνοτροφικου Τομέα και Πρόεδρος του Ινστιτούτου Κύπρου, Σταύρος Μαλάς, με εκπρόσωπο των κτηνοτρόφων Χριστόδουλο Χριστοδούλου να επαναλαμβάνει στο ΚΥΠΕ το αίτημά τους για συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να προειδοποιεί για το ενδεχόμενο νέων κινητοποιήσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE