Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια μεταξύ τους και οικογένεια – Καταλυτική η παρέμβαση Αστυνομίας

Οδηγοί εγκλωβίστηκαν στα χιόνια μεταξύ τους και οικογένεια – Καταλυτική η παρέμβαση Αστυνομίας

Λόγω των καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή Τροόδους, τα μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται επί ποδός για να παράσχουν κάθε αναγκαία βοήθεια στο κοινό.

Χθες 19/1 το βράδυ, χρειάστηκε η επέμβαση των επί καθήκοντι αστυνομικών των Σταθμών Πλατρών και Τροόδους σε οκτώ περιπτώσεις. Λόγω των χαμηλών θερμοκρασιών και του παγετού, 8 οδηγοί αυτοκινήτων εγκλωβίστηκαν στα χιόνια με τα αυτοκίνητά τους και τα επί καθήκοντι μέλη της Δύναμης, τους παρείχαν βοήθεια για τη μετακίνησή τους και για απεγκλωβισμό των οχημάτων.

Σε μια από τις περιπτώσεις αυτές, στο δρόμο Πλατρών – Τροόδους εγκλωβίστηκε αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαινε οικογένεια και οι επιβαίνοντες μεταφέρθηκαν με ασφάλεια με το περιπολικό της Αστυνομίας, στο ξενοδοχείο όπου διέμεναν στις Πλάτρες.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Η Σοφία Χριστοδούλου και οι τρεις μήνες που θα κρίνουν την επόμενη ΕΔΕΚ - Οι σχέσεις με την υπόλοιπη ηγεσία και η νέα ατζέντα μέχρι το εκλογικό συνέδριο

Χωρίς, σύμφωνα με πληροφορίες, να έχει ακόμη αναπτύξει ουσιαστική επαφή με το σύνολο της υφιστάμενης ηγεσίας της ΕΔΕΚ, η νέα πρόεδρος του κόμματος Σοφία Χριστοδούλου Μακρή, καλείται μέσα στους επόμενους τρεις μήνες, να διαχειριστεί μια ιδιαίτερα σύνθετη μεταβατική περίοδο. Μέχρι τον Δεκέμβριο, οπότε είναι προγραμματισμένο το εκλογικό συνέδριο της ΕΔΕΚ, θα πρέπει να έχει δώσει σαφές δείγμα γραφής, για τον τρόπο με τον οποίο προτίθεται να λειτουργήσει το κόμμα, τις πολιτικές της προτεραιότητες και τις αλλαγές που θέλει να προωθήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE