Φάρμα: Η Νάιρα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με το πρώτο της ντουζ

Φάρμα: Η Νάιρα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με το πρώτο της ντουζ

Φωτιές ήρθε να ανάψει η Νάιρα Αλεξοπούλου στην Φάρμα και να ταράξει τα ήρεμα νερά του αγροκτήματος.

Η παίκτρια που μπήκε πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι, σήμερα έκανε το πρώτο της ντουζ και το αποτέλεσμα μίλησε από μόνο του. Μπήκε στην λεκάνη φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι κι η Σάσα Μπάστα ανέλαβε να την λούσει.

Μάλιστα η Νίκη Χαντσαρίδου την παρότρυνε να πλυθεί ωραία και θηλυκά κι η κάμερα εστίασε στο καλλίγραμμο κορμί της.


Μάλιστα στο τέλος η Νίκη της τράβηξε το κορδόνι από το επάνω μέρος του μπικίνι και λίγο έμεινε να απολαύσει την αίσθηση του νερού topless.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στενότεροι δεσμοί Κύπρου – Αυστρίας: Τουρισμός, εκπαίδευση και ασφάλεια στην ατζέντα - Κοινό όραμα στην ΕΕ

Στις ταυτόσημες απόψεις Κύπρου και Αυστρίας σε πολλούς τομείς αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Καγκελάριος της Αυστρίας Κρίστιαν Στόκερ, μετά από συνάντηση τους στο Προεδρικό Μέγαρο, στο πλαίσιο της επίσημης επίσκεψης του κ. Στόκερ στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE