Φάρμα: Η Νάιρα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με το πρώτο της ντουζ

Φάρμα: Η Νάιρα αναστατώνει τον ανδρικό πληθυσμό με το πρώτο της ντουζ

Φωτιές ήρθε να ανάψει η Νάιρα Αλεξοπούλου στην Φάρμα και να ταράξει τα ήρεμα νερά του αγροκτήματος.

Η παίκτρια που μπήκε πριν από λίγες ημέρες στο παιχνίδι, σήμερα έκανε το πρώτο της ντουζ και το αποτέλεσμα μίλησε από μόνο του. Μπήκε στην λεκάνη φορώντας ένα εντυπωσιακό μπικίνι κι η Σάσα Μπάστα ανέλαβε να την λούσει.

Μάλιστα η Νίκη Χαντσαρίδου την παρότρυνε να πλυθεί ωραία και θηλυκά κι η κάμερα εστίασε στο καλλίγραμμο κορμί της.


Μάλιστα στο τέλος η Νίκη της τράβηξε το κορδόνι από το επάνω μέρος του μπικίνι και λίγο έμεινε να απολαύσει την αίσθηση του νερού topless.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

«Δεν τους εμπιστεύομαι»: Η σκληρή απάντηση Δρουσιώτη στην Αστυνομία – Ζητά από Χριστοδουλίδη ανεξάρτητο ποινικό ανακριτή

Με μια ιδιαίτερα αιχμηρή τοποθέτηση, ο Μακάριος Δρουσιώτης σηκώνει το γάντι που του πέταξε η Αστυνομία, ξεκαθαρίζοντας πως η καθυστέρηση στην κατάθεση των στοιχείων δεν οφείλεται σε υπεκφυγή, αλλά σε βαθιά έλλειψη εμπιστοσύνης προς τους θεσμούς.