Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 38χρονου - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Τυλίχθηκε στις φλόγες όχημα 38χρονου - Τι εξετάζουν οι Αρχές

Στις φλόγες τυλίχθηκε το βράδυ Πέμπτης όχημα το οποίο βρισκόταν σε οικόπεδο δίπλα στην περιοχή της εκκλησίας Παναγίας Παντάνασσας στην Πάφο.


Σύμφωνα με εκπρόσωπο της αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου στις 20:50 χθες το βράδυ εξερράγη πυρκαγιά σε αυτοκίνητο στην περιοχή της Πάφου επί της οδού Γιάρου σε ανοικτό χώρο. Στην σκηνή κλήθηκε άμεσα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Πάφου μέλη της οποίας κατέσβησαν την φωτιά.
 
Η σκηνή τέθηκε υπό φρούρηση . Από την φωτιά το όχημα υπέστη εκτεταμένες ζημιές. Από περαιτέρω εξετάσεις διαφάνηκε ότι ο 38χρονος ιδιοκτήτης του οχήματος διαμένει στην Κύπρο .

Οι συνθήκες της πρόκλησης της πυρκαγιάς στο όχημα διερευνώνται, ενώ με το πρώτο φως της ημέρας οι εξετάσεις θα επαναρχίσουν, ενώ οι πρώτες ενδείξεις παραπέμπουν σε κακόβουλη ενέργεια. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Σχεδόν €1 δισ. από το Ταμείο Ανάκαμψης στην Κύπρο, δεν αφήσαμε να χαθεί χρόνος»

Στο 97,3% αναμένεται να φθάσει η απορρόφηση των πόρων που αναλογούν στην Κύπρο από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, με τις συνολικές εισπράξεις να υπολογίζεται ότι θα ανέλθουν σε περίπου €992 εκατ. μετά και την τελική εκταμίευση που αναμένεται τον Δεκέμβριο, σύμφωνα με δήλωση του Προέδρου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE