Έκρηξη τα ξημερώματα – Βόμβα σε όχημα έξω από οικία

Έκρηξη τα ξημερώματα – Βόμβα σε όχημα έξω από οικία

Λίγο μετά τις 1:20 σήμερα 21/1 τα ξημερώματα σημειώθηκε έκρηξη σε όχημα 55χρονου Ελληνοκύπριου στο Τραχώνι της επαρχίας Λεμεσού.

Σύμφωνα με πληροφορίες το όχημα ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του 55χρονου. Από τις πρώτες πληροφορίες, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί.

Την υπόθεση διερευνά η Αστυνομία των Βρετανικών Βάσεων, στη δικαιοδοσία της οποίας ανήκει η περιοχή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Προανήγγειλε τρεις διακρατικές συμφωνίες που θα ωθήσουν εξωστρέφεια επιχειρήσεων

"Η εξωστρέφεια φέρνει ευκαιρίες", είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στην ομιλία του στην 98η Γενική Συνέλευση του ΚΕΒΕ, το βράδυ της Δευτέρας, προαναγγέλλοντας, μεταξύ άλλων, ότι το επόμενο διάστημα η Κυπριακή Δημοκρατία θα προχωρήσει σε "τρεις πολύ σημαντικές συμφωνίες" που αναμένεται να ωθήσουν και την εξωστρέφεια των κυπριακών επιχειρήσεων.