Επιστολή Γκιώνη στις κυπριακές Αρχές – Καταφθάνει εντός της ημέρας

Επιστολή Γκιώνη στις κυπριακές Αρχές – Καταφθάνει εντός της ημέρας

Κατάφερε μετά από πολλές προσπάθειες να επικοινωνήσει με τον ακτιβιστή Ηλία Γκιώνη η Αστυνομία Κύπρου.

Μάλιστα επικοινώνησε και με τον δικηγόρο του, και σύμφωνα με πληροφορίες ο Γκιώνης δεν αντιλήφθηκε ότι οι κλήσεις που βρήκε στο κινητό του ήταν από την Αστυνομία.

Σύμφωνα με πηγές του ThemaOnline, η επιστολή αναμένεται να φθάσει στις κυπριακές Αρχές γύρω στις 5 το απόγευμα σήμερα 21/1.

Αναμένεται σχετική ενημέρωση από την Αστυνομία για την παραλαβή της επιστολής.

Σε μία άλλη εξέλιξη, «όποια κοπέλα έχει κάποιο αντίστοιχο περιστατικό να βγει να μιλήσει», είπε κατά την έξοδό της από το τμήμα Ασφαλείας του Λευκού Πύργου και την ολοκλήρωση της κατάθεσής της η 24χρονη Γεωργία Μπίκα.

Στη μία το μεσημέρι (21/1) η 24χρονη αναμένεται να μεταβεί στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης ώστε να καταθέσει συμπληρωματικά στην ανακρίτρια για την υπόθεση του βιασμού. 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.