Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα

Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα

Δύο κρούσματα της υποπαραλλαγής «Όμικρον 2» εντοπίστηκαν στην Ελλάδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο κρούσματα που προέρχονται από ταξιδιώτες από το εξωτερικό και εντοπίστηκαν στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, κατά την τελευταία εβδομάδα.


Η επιστημονική κοινότητα κρατά στάση αναμονής, καθώς τα νέα δεδομένα που φέρνει η νέα υποπαραλλαγή της μετάλλαξης Όμικρον δεν είναι ακόμα γνωστά.

Πάντως, κοινή θέση των επιδημιολόγων είναι ότι ένας καθοριστικός παράγοντας που θα κρίνει τη σοβαρότητα της νέας υποπαραλλαγής είναι αν είναι πιο μεταδοτική.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει η εξέταση της ένστασης της Ντόριας Βαρωσιώτου στο Ανώτατο Συνταγματικό Δικαστήριο

Αρχίζει σήμερα στις 0930 το πρωί η διαδικασία ενώπιον του Ανώτατου Συνταγματικού Δικαστηρίου, το οποίο συνέρχεται ως Ακυρωτικό Δευτεροβάθμιο Δικαστικό Συμβούλιο (ΑΔΔΣ), για την εξέταση της ένστασης που καταχώρησε στις 8 Ιουλίου η Ντόρια Βαρωσιώτου σε σχέση με τον τερματισμό του διορισμού της στη θέση επαρχιακού δικαστή.