Ν. Λιασίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε το γκέτο στην Χλώρακα» - Ζητά εξεύρεση λύσεων

Ν. Λιασίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε το γκέτο στην Χλώρακα» - Ζητά εξεύρεση λύσεων

Την θέση ότι θέλουν να σπάσουν το γκέτο στην Χλώρακα επανέλαβε εν νέου ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης, προσθέτοντας πως είναι ένα πρόβλημα το οποίο τους ταλανίζει και δεν είναι εύκολη η επίλυση του.

Έχουμε κάνει είπε, σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, “ τα διαβήματα μας, διαμαρτυρόμαστε και αυτή τη φορά θέλουμε το γκέτο στην Χλώρακα να σπάσει”, αναφέροντας πως επιθυμούν να βρεθούν λύσεις ολιστικές.

Ο κ. Λιασίδης σημείωσε πως το κράτος "πρέπει σε κυβερνητικές δομές να μεταφέρει αρκετούς μετανάστες , διότι πλέον με τις ροές που έχουμε δυστυχώς, όπως είπε, δεν μπορεί το Κράτος να ανταπεξέλθει".

Υπάρχουν είπε, πολλές συνέπειες και πολλά προβλήματα, ενώ εισηγήθηκε την σύγκληση ευρείας σύσκεψης στη Λευκωσία, προκειμένου να εκφραστούν οι απόψεις τους και να εξεύρουν τρόπους διευθέτησης του θέματος.

Ερωτηθείς σχετικώς, ο κ. Λιασίδης είπε πως τα μέτρα που έχουν ληφθεί για την περιοχή είναι πολύ αποτελεσματικά διότι υπάρχει ύφεση γενικά στην εγκληματικότητα.

Κάθε βράδυ είπε, “έχουμε αποτελέσματα, έχει ηρεμήσει η κατάσταση, υπάρχει ύφεση της εγκληματικότητας και αυτό μας ηρεμεί ιδιαίτερα”.

Πρόσθεσε ωστόσο πως δεν μπορεί να διαρκέσει η αστυνόμευση με επιπρόσθετες εκστρατείες για πολλούς μήνες, διότι, όπως ανέφερε, το κράτος έχει πολλές ανάγκες . Πιστεύω, ότι πρέπει να βρεθούν άλλες λύσεις που να αμβλύνουν το συγκεκριμένο πρόβλημα, κατέληξε.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Εκλογές χωρίς σταθερές: Τι επηρεάζει πραγματικά την ψήφο των πολιτών - Σκάνδαλα, κοινωνικά δίκτυα και η κρίση εμπιστοσύνης

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου προμηνύονται, σύμφωνα με εκτιμήσεις, ως από τις πιο απρόβλεπτες της σύγχρονης πολιτικής ιστορίας της Κύπρου, με πιθανές δραματικές ανακατατάξεις στον κομματικό χάρτη. Σε αυτό το ρευστό πολιτικό περιβάλλον, το ερώτημα που τίθεται είναι τι τελικά επηρεάζει την ψήφο των πολιτών: η κομματική ταυτότητα, τα σκάνδαλα, η επικαιρότητα ή οι νέες μορφές πληροφόρησης μέσω κοινωνικών δικτύων;

BEST OF TOTHEMAONLINE