Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία στη Λεμεσό - Μοίρασε εξώδικα 500 οδηγούς

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία στη Λεμεσό - Μοίρασε εξώδικα 500 οδηγούς

Σχεδόν 500 περιπτώσεις παραβάσεων τροχαίας διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΟΠΟΔ, του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Κλιμακίου Αυδήμου και του Μηχανικού ‘Ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα, από η ώρα 6 το πρωί σήμερα μέχρι και τις 6 το απόγευμα σήμερα, καταγγέλθηκαν συνολικά 37 οδηγοί για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 102 πρόσωπα για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 63 οδηγοί για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 23 οδηγοί των οποίων τα οχήματα τους δεν είχαν πιστοποιητικό καταλληλότητας, 43 οδηγοί για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 100 οδηγοί για μη σωστή χρήση ταχογράφου, καθώς επίσης και επτά οδηγοί των οποίων τα οχήματα τους ήταν διαγραμμένα ή δηλωμένα ως ακινητοποιημένα. Έγιναν επίσης άλλες 112 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένοι και στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια εμπέδωσης της οδικής συνείδησης αλλά και του αισθήματος ευθύνης απέναντι στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

LIVE: Δύο ιρανικοί πύραυλοι εκτοξεύθηκαν προς την Κύπρο, λέει το Λονδίνο – Διαψεύδει η Λευκωσία

Σε κατάσταση απόλυτου συναγερμού βρίσκεται η Μέση Ανατολή τις τελευταίες ώρες, την ώρα που επιβεβαιώθηκε ο θάνατος του ανώτατου ηγέτη του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ από την ιρανική τηλεόραση. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE