Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία στη Λεμεσό - Μοίρασε εξώδικα 500 οδηγούς

Βγήκε στους δρόμους η Αστυνομία στη Λεμεσό - Μοίρασε εξώδικα 500 οδηγούς

Σχεδόν 500 περιπτώσεις παραβάσεων τροχαίας διαπιστώθηκαν και καταγγέλθηκαν κατά τη διάρκεια ελέγχων τροχαίας που έγιναν από μέλη της Αστυνομίας και συγκεκριμένα του ΟΠΟΔ, του Ειδικού Ουλαμού Μοτοσικλετιστών, του Κλιμακίου Αυδήμου και του Μηχανικού ‘Ελέγχου.

Πιο συγκεκριμένα, από η ώρα 6 το πρωί σήμερα μέχρι και τις 6 το απόγευμα σήμερα, καταγγέλθηκαν συνολικά 37 οδηγοί για υπέρβαση του ορίου ταχύτητας, 102 πρόσωπα για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, 63 οδηγοί για χρήση κινητού τηλεφώνου κατά την οδήγηση, 23 οδηγοί των οποίων τα οχήματα τους δεν είχαν πιστοποιητικό καταλληλότητας, 43 οδηγοί για οδήγηση χωρίς άδεια κυκλοφορίας, 100 οδηγοί για μη σωστή χρήση ταχογράφου, καθώς επίσης και επτά οδηγοί των οποίων τα οχήματα τους ήταν διαγραμμένα ή δηλωμένα ως ακινητοποιημένα. Έγιναν επίσης άλλες 112 καταγγελίες για διάφορες τροχαίες παραβάσεις.

Οι συντονισμένοι και στοχευμένοι τροχονομικοί έλεγχοι της Αστυνομίας συνεχίζονται, σε μια προσπάθεια εμπέδωσης της οδικής συνείδησης αλλά και του αισθήματος ευθύνης απέναντι στους χρήστες του οδικού δικτύου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Κυπριακό: Σήμερα η πρώτη συνάντηση των διαπραγματευτών: H ρητορική Ερχιουρμάν, οι εσωτερικές αντιδράσεις και οι γεωπολιτικές σκιές

Σε κλίμα επιβαρυμένο από νέες εντάσεις, πολιτικές αιχμές και αυξημένη καχυποψία, οδηγούνται σήμερα, οι δύο διαπραγματευτές του Κυπριακού. Η συνάντηση Μενέλαου Μενελάου και Μεχμέτ Ντάνα-η πρώτη μετά την εκλογή του Τουφάν Έρχιουρμάν- δεν αναμένεται να παράξει ουσιαστική πρόοδο, αλλά ήδη λειτουργεί ως βαρόμετρο για το τι έχει αλλάξει και, κυρίως, για το τι δεν έχει.