Πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας - BINTEO

Πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας - BINTEO

Πλήθος κόσμου στην περιοχή του Συντάγματος, ως ένδειξη συμπαράστασης στην 24χρονη Γεωργία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ μπροστά από τη Βουλή βρίσκονται περίπου 5.000 άτομα ενώ η πορεία διοργανώθηκε μέσω διαδικτύου. Μεταξύ άλλων συμμετέχουν συλλογικότητες και φεμινιστικές οργανώσεις.

Οι διαδηλωτές ζητούν να μην υπάρχει καμία ανοχή στους υπαίτιους αλλά και σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της οδού Σέκερη και η Πανεπιστήμιου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Κυπριακό: Η συνάντηση Ερχιουρμάν–Γκουτέρες και η επαναφορά του αδιεξόδου

Η προγραμματισμένη για σήμερα, συνάντηση του κατοχικού ηγέτη Τουφάν Ερχιουρμάν με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες στη Νέα Υόρκη, επαναφέρει το Κυπριακό στο προσκήνιο της διεθνούς διπλωματίας. Παρά τις δηλώσεις καλής θέλησης, το πολιτικό υπόβαθρο της συνάντησης, αποτυπώνει περισσότερο μια σύγκρουση αφηγήσεων παρά μια ουσιαστική σύγκλιση.

BEST OF TOTHEMAONLINE