Πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας - BINTEO

Πορεία διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα για τον βιασμό της 24χρονης Γεωργίας - BINTEO

Πλήθος κόσμου στην περιοχή του Συντάγματος, ως ένδειξη συμπαράστασης στην 24χρονη Γεωργία, η οποία κατήγγειλε τον βιασμό της σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις της ΕΛ.ΑΣ μπροστά από τη Βουλή βρίσκονται περίπου 5.000 άτομα ενώ η πορεία διοργανώθηκε μέσω διαδικτύου. Μεταξύ άλλων συμμετέχουν συλλογικότητες και φεμινιστικές οργανώσεις.

Οι διαδηλωτές ζητούν να μην υπάρχει καμία ανοχή στους υπαίτιους αλλά και σε όσους εμπλέκονται στην υπόθεση. Κλειστή είναι η Βασιλίσσης Αμαλίας από το ύψος της οδού Σέκερη και η Πανεπιστήμιου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Υπ. Ενέργειας: «Η παραγωγή ΦΑ δεν είναι πλέον στα χαρτιά» - Πλώρη για την ενεργειακή απεξάρτηση της Κύπρου

Σε μια ιστορική καμπή για το ενεργειακό πρόγραμμα της Κυπριακής Δημοκρατίας αναφέρθηκε ο Υπουργός Ενέργειας, Μιχάλης Δαμιανός, φιλοξενούμενος στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha, ξεκαθαρίζοντας πως η χώρα περνά πλέον οριστικά από το στάδιο των ερευνών σε αυτό της παραγωγής.