Έστειλαν μήνυμα σε πολίτη ότι είναι θετικός χωρίς να υποβληθεί σε τεστ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Έστειλαν μήνυμα σε πολίτη ότι είναι θετικός χωρίς να υποβληθεί σε τεστ - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ

Πολλές είναι οι φορές που απέστειλαν μήνυμα σε πολίτες, ότι είναι θετικοί στον κορωνοϊό, χωρίς να υποβληθούν σε τεστ.

Ένα τέτοιο περιστατικό βίωσε και το πρωί του Σαββάτου 22 Ιανουαρίου συμπολίτης μας, ο οποίος δημοσίευσε το μήνυμα στην σελίδα «Πού πήγαμε και δεν μας άρεσε».

Μάλιστα ο συμπολίτης μας διερωτάται αν πρέπει να κάνει κάτι σε αυτή την περίπτωση.

Συγκεκριμένα στην ανάρτηση αναφέρει: «Καλημέρα ομάδα!
Κάποιος έκανε τεστ το πρωί και πρέπει να έγραψαν λάθος αριθμό τηλεφώνου και ήρθε σε εμένα το μήνυμα. Γνωρίζετε τι πρέπει να κάνω σε αυτή την περίπτωση; Ευχαριστώ».

 

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή για τη φωτογραφία.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Η Κύπρος που αλλάζει φέρνει πίσω τα ταλέντα της»- Νέα αποστολή στο Λονδίνο με 20+ εργοδότες

Τα προβλήματα της οικονομίας, η αναπτυξιακή πορεία της Κύπρου, η μείωση του δημόσιου χρέους, τα χαμηλά ποσοστά ανεργίας αλλά και οι πρωτοβουλίες για επαναπατρισμό Κυπρίων ταλαντούχων επαγγελματιών, αποτέλεσαν μεταξύ άλλων τα βασικά σημεία αναφοράς σε βίντεο που δημοσίευσε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE