ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Από ώρα σε ώρα το email από τον Γκιώνη για το κύκλωμα πορνείας- Σε αναμονή οι αρχές

Από ώρα σε ώρα το email από τον Γκιώνη για το κύκλωμα πορνείας- Σε αναμονή οι αρχές

Τα στοιχεία που ισχυρίζεται ότι κατέχει, για την εμπλοκή Κυπρίων σε κύκλωμα μαστροπείας που φέρεται να δρα στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες αναμένουν οι διωκτικές αρχές στην Κύπρο ώστε να πιάσουν την άκρη του νήματος για να ξετυλίξουν το κουβάρι αυτής της πολύ σοβαρής υπόθεσης. Σε περίπτωση που οι ισχυρισμοί του ελλαδίτη ακτιβιστή έχουν βάση αλήθειας, τότε πολλοί θα χάσουν τον ύπνο τους από τη χιονοστιβάδα των αποκαλύψεων που αναμένεται να ξεσπάσει.

Αστυνομικοί του Γραφείου Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων του Αρχηγείου Αστυνομίας εντόπισαν τελικά τον Ηλία Γκιώνη και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν έλαβαν διαβεβαιώσεις ότι θα καταγράψει όλα τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του και θα τα αποστείλει με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο. Από το περιεχόμενο της επιστολής θα εξαρτηθούν οι περαιτέρω ενέργειες των διωκτικών αρχών. Η Αστυνομία βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με τον Γενικό Εισαγγελέα, Γιώργο Σαββίδη, ενώ ενήμερη τηρείται συνεχώς και η αρμόδια υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, Στέφη Δράκου. Σύμφωνα με πληροφορίες από την Αστυνομία καθώς και από δηλώσεις του ίδιου του Ηλία Γκιώνη, το email με τα στοιχεία, θα σταλεί το συντομότερο, ίσως και μέσα στο σαββατοκύριακο.

Είναι σίγουρος

Σε δηλώσεις σε ΜΜΕ στην Ελλάδα και την Κύπρο ο Ηλίας Γκιώνης επανέλαβε τους ισχυρισμούς του για την ύπαρξη κυκλώματος που διακινεί γυναίκες από την Κύπρο στην Ελλάδα και σε άλλες χώρες του εξωτερικού (ανέφερε συγκεκριμένα το Ντουμπάι), υποστηρίζοντας ότι το κύκλωμα αυτό υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια και εκτός από την πορνεία ενέχεται σε εμπορία προσώπων, ναρκωτικά, όπλα, παράνομο στοίχημα καθώς και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας. Ερωτηθείς ειδικά για τους ισχυρισμούς που διατύπωσε για την εμπλοκή Κυπρίων διατύπωσε την ανησυχία ότι στην κυπριακή Αστυνομία «υπάρχουν άνθρωποι που έχουν πλοκάμια παντού και δεν μπορώ να εμπιστευτώ. Δεν ξέρω τι άλλο έχουμε να δούμε τις επόμενες ημέρες». Ο Ηλίας Γκιώνης εμφανίστηκε διατεθειμένος να έρθει στην Κύπρο και να καταθέσει εάν του ζητηθεί.

Την ίδια ώρα η Αστυνομία Κύπρου αναμένει επίσημη πληροφόρηση και στοιχεία από την Ελληνική Αστυνομία σε ό,τι αφορά την υπό διερεύνηση υπόθεση βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα σε σουίτα ξενοδοχείου στην Θεσσαλονίκη, την παραμονή της πρωτοχονιάς. Η κοπέλα κλήθηκε την Παρασκευή για νέα κατάθεση στην τακτική ανακρίτρια, ενώ για νέα κατάθεση προσήχθη και το πρόσωπο που φέρεται να την είχε καλέσει στο πάρτι.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ναυαγεί το λιμάνι Λάρνακας: Δεν κατέθεσε την εγγυητική η Kition - Συνεδριάζει σήμερα η επιτροπή μεταφορών

Πρωτοτυπία ΔΗΠΑ για την κατάθεση των υποψηφιοτήτων  για τις ευρωεκλογές

Υπ.Μεταφορών στο «T»: Έρχονται χώροι στάθμευσης για οικογένειες - Σε ποια μέρη θα υλοποιηθεί

Λίβανος: Η Χεζμπολάχ λέει πως εξαπέλυσε επίθεση με δεκάδες ρουκέτες εναντίον του Ισραήλ



Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Τεράστιο ενδιαφέρον για την ακτοπλοϊκή σύνδεση: Οι κρατήσεις, το πρόγραμμα και οι τιμές - Αναμένεται να επεκταθεί;

Σηκώνει άγκυρα στις 29 Μαΐου το επιβατικό οχηματαγωγό Daleela για το πρώτο δρομολόγιο της θαλάσσιας επιβατικής σύνδεσης με τον Πειραιά για τη νέα σεζόν και όπως όλα δείχνουν το ενδιαφέρον φέτος είναι αρκετά αυξημένο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top