ΕΔΕΚ: Μυριάνθους και Χαννίδης ζητούν το μητρώο των μελών του κόμματος
Δεν λέει να κοπάσει η θύελλα στην ΕΔΕΚ, ενόψει των εσωκομματικών εκλογών για την ανάδειξη του Προέδρου του κόμματος, που θα πραγματοποιηθούν την 1η Ιουνίου.
Σε δηλώσεις του και ερωτηθείς σχετικά, στο περιθώριο του μνημοσύνου του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό, ο κ. Καρούσος είπε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για οποιαδήποτε προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων.
«Έχουν τα πρωτόκολλα τους τα αεροδρόμια, τον τρόπο λειτουργίας τους και αν και εφόσον υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα, το Κέντρο Ελέγχου Πτήσεων, επικοινωνεί με τις εταιρείες και γίνονται οι ανάλογες ενέργειες», συμπλήρωσε.
Μέχρι τώρα, επανέλαβε, δεν έχουμε το οποιοδήποτε θέμα στη λειτουργία των αεροδρομίων από τις καιρικές συνθήκες.
Πηγή: ΚΥΠΕ
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις