Υπ. Μεταφορών: Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στα αεροδρόμια λόγω καιρού μέχρι στιγμής

Υπ. Μεταφορών: Δεν αναφέρθηκαν προβλήματα στα αεροδρόμια λόγω καιρού μέχρι στιγμής

Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί οποιοδήποτε πρόβλημα πτήσεων στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου, λόγω των ισχυρών ανέμων που πνέουν, δήλωσε το πρωί ο Υπουργός Μεταφορών, Επικοινωνιών και Έργων, Γιάννης Καρούσος.

Σε δηλώσεις του και ερωτηθείς σχετικά, στο περιθώριο του μνημοσύνου του στρατηγού Γεώργιου Γρίβα Διγενή, στη Λεμεσό, ο κ. Καρούσος είπε πως δεν υπάρχει καμία ενημέρωση για οποιαδήποτε προβλήματα στη λειτουργία των αεροδρομίων.

«Έχουν τα πρωτόκολλα τους τα αεροδρόμια, τον τρόπο λειτουργίας τους και αν και εφόσον υπάρξει το οποιοδήποτε πρόβλημα, το Κέντρο Ελέγχου Πτήσεων, επικοινωνεί με τις εταιρείες και γίνονται οι ανάλογες ενέργειες», συμπλήρωσε.

Μέχρι τώρα, επανέλαβε, δεν έχουμε το οποιοδήποτε θέμα στη λειτουργία των αεροδρομίων από τις καιρικές συνθήκες.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

«Ο ουρανός είναι το όριο»: Κύπρος και ΗΑΕ ενισχύουν τη στρατηγική τους συνεργασία

Ο ουρανός είναι το όριο όσον αφορά τις σχέσεις της Κύπρου με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη συνάντησή του με τη Λάνα Νουσεϊμπέχ, Υφυπουργό Εξωτερικών των ΗΑΕ, αρμόδια για πολιτικές υποθέσεις, η οποία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή στο Προεδρικό Μέγαρο, παρουσία του Υπουργού Εξωτερικών, Κωνσταντίνου Κόμπου, της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα, Μαριλένας Ραουνά, και του Κυβερνητικού Εκπροσώπου, Κωνσταντίνου Λετυμπιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE