ΣΟΚ στο Βέλγιο: Aστυνομικοί κάθονταν πάνω σε 14χρονη και της έδιναν χαστούκια - ΒΙΝΤΕΟ

ΣΟΚ στο Βέλγιο: Aστυνομικοί κάθονταν πάνω σε 14χρονη και της έδιναν χαστούκια - ΒΙΝΤΕΟ

Έρευνα έχουν ξεκινήσει οι αρχές της Οστάνδης για τη βία που άσκησαν δύο αστυνομικοί εναντίον 14χρονου κοριτσιού όπως φαίνεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και προκαλεί αντιδράσεις.

Το περιστατικό συνέβη την περασμένη Παρασκευή το απόγευμα και στο βίντεο φαίνονται δύο αστυνομικοί να έχουν ακινητοποιήσει το κορίτσι στο έδαφος, να κάθονται από πάνω του, ενώ ένας από τους δύο τη χαστουκίζει.

Όπως αναφέρει ο αρχηγός της αστυνομίας Φιλίπ Κερστέκερ, η σύλληψη της 14χρονης σχετίζεται με οικογενειακή υπόθεση.

Ωστόσο, λόγω του ότι πρόκειται για ανήλικη σημείωσε ότι δε θα προβεί σε περισσότερες λεπτομέρειες, ενώ επισήμανε ότι θα διερευνηθούν τόσο οι εικόνες που κυκλοφορούν όσο και το τι έχουν καταγράψει και οι κάμερες σώματος των αστυνομικών.

Η κοπέλα οδηγήθηκε στο σπίτι της από την αστυνομία.

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Ραγδαίες εξελίξεις με την απόπειρα φόνου στη Λάρνακα - Είχε διευθετήσει συνάντηση με το θύμα ο 30χρονος καταζητούμενος

Στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρνακας νοσηλεύεται άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε χθες βαριά τραυματισμένος σε δρόμο της πόλης. Οι Αρχές έλαβαν πληροφορία γύρω στις 5:04 το απόγευμα για τραυματισμένο πρόσωπο, στο οποίο πολίτες που τον εντόπισαν παρείχαν τις πρώτες βοήθειες μέχρι την άφιξη της αστυνομίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE