ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με παράνομα τσιγάρα πιάστηκε σε καταδίωξη οδηγός - Χειροπέδες σε πατέρα και γιο στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με παράνομα τσιγάρα πιάστηκε σε καταδίωξη οδηγός - Χειροπέδες σε πατέρα και γιο στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα για κατάσχεση καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του ΟΠΕ έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ο οποίος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές της Λευκωσίας από τα κατεχόμενα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα, μετά από καταδίωξη, τα μέλη του ΟΠΕ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα του και σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη όπου βρισκόταν ο γιος του οδηγού του οχήματος, ενώ εντοπίστηκαν και άλλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν από τα μέλη της δύναμης και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πρόκληση πυρκαγιών: Πως να προστατεύσουμε τα δάση μας – Οι επιπτώσεις, οι δυσκολίες και ο σεβασμός που πρέπει να δείχνουμε

Σύλληψη 18χρονου στη Λεμεσό: Αυτά βρήκε στην κατοχή του ΥΚΑΝ – Δείτε φωτογραφίες

Πυρκαγιά στην Πάφο: Τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο αργά το βράδυ - Εξετάζεται το ενδεχόμενο να προκλήθηκε από ρίψη πυροτεχνημάτων

Συνέρχεται το Εθνικό συμβούλιο την Παρασκευή - Έπιασαν τόπο οι πιέσεις της αντιπολίτευσης

Kim Kardashian: Η παράξενη απαίτηση από τους βοηθούς της, για να πιει καφέ το πρωί



Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για  Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Δημοτικές Εκλογές: Σήμερα η υποβολή υποψηφιοτήτων για Δημάρχους, Αντιδημάρχους και Δημοτικούς Συμβούλους

Πραγματοποιείται σήμερα Πέμπτη 25 Απριλίου, η υποβολή υποψηφιοτήτων για τις εκλογές ανάδειξης Προέδρων Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top