Με παράνομα τσιγάρα πιάστηκε σε καταδίωξη οδηγός - Χειροπέδες σε πατέρα και γιο στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Με παράνομα τσιγάρα πιάστηκε σε καταδίωξη οδηγός - Χειροπέδες σε πατέρα και γιο στη Λευκωσία - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Στην σύλληψη δυο προσώπων προχώρησαν μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας, μετά από καταδίωξη που σημειώθηκε το πρωί της Κυριακής 23 Ιανουαρίου στην πρωτεύουσα για κατάσχεση καπνικών προϊόντων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα μέλη του ΟΠΕ έκαναν σήμα σε οδηγό να σταματήσει για έλεγχο, ο οποίος πέρασε στις ελεύθερες περιοχές της Λευκωσίας από τα κατεχόμενα.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα να τον ακολουθήσουν. Λίγη ώρα αργότερα, μετά από καταδίωξη, τα μέλη του ΟΠΕ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν το όχημα του και σε έλεγχο που έγινε εντοπίστηκαν μεγάλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Στην συνέχεια ακολούθησε έρευνα σε αποθήκη όπου βρισκόταν ο γιος του οδηγού του οχήματος, ενώ εντοπίστηκαν και άλλες ποσότητες καπνικών προϊόντων.

Πατέρας και γιος συνελήφθησαν από τα μέλη της δύναμης και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον δικαστηρίου για έκδοση διατάγματος προσωποκράτησης τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Τα διαχρονικά «κάστρα» των κομμάτων-Τα «γαλάζια προπύργια του ΔΗΣΥ, οι απώλειες του ΑΚΕΛ και η πτώση του ΔΗΚΟ

Οι βουλευτικές εκλογές της 24ης Μαΐου διεξάγονται σε ένα από τα πιο ρευστά πολιτικά σκηνικά των τελευταίων δεκαετιών στην Κύπρος. Τα παραδοσιακά κομματικά «κάστρα», δηλαδή οι περιοχές όπου τα μεγάλα κόμματα διατηρούσαν επί χρόνια σταθερή επιρροή, φαίνεται να δοκιμάζονται περισσότερο από ποτέ. Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν έντονη κινητικότητα ψηφοφόρων, αύξηση της επιρροής μικρότερων σχηματισμών και αισθητή φθορά στα ιστορικά ποσοστά των παραδοσιακών κομμάτων.

BEST OF TOTHEMAONLINE