Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Από τους ανέμους η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 περιστατικά παγκύπρια τα οποία τα 14 ήταν στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού και αφορούσαν κυρίως πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων και κατασκευών από ευτελή υλικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, για τη διεκπεραίωση τους εκτός από συνεργεία της Π.Υ εργάστηκαν η Αστυνομία και οι τοπικές αρχές.

Ιδιόμορφη περίπτωση ήταν στη Λεμεσό η ανατροπή μικρού ιδιωτικού οχήματος εν κινήσει από τον άνεμο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

 

,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

ΠτΔ για αναβάθμιση από Scope: «Συνεχίζουμε με την ίδια υπευθυνότητα» - Εξαιρετικά ισχυρή δημοσιονομική επίδοση τα τελευταία έτη

Σε αναβάθμιση της μακροπρόθεσμης πιστοληπτικής ικανότητας της Κύπρου προχώρησε ο γερμανικός οίκος αξιολόγησης Scope Ratings, ανεβάζοντας τη βαθμολογία σε A από A-, ενώ παράλληλα αναθεώρησε το outlook σε σταθερό (από θετικό).

BEST OF TOTHEMAONLINE