Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Από τους ανέμους η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 περιστατικά παγκύπρια τα οποία τα 14 ήταν στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού και αφορούσαν κυρίως πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων και κατασκευών από ευτελή υλικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, για τη διεκπεραίωση τους εκτός από συνεργεία της Π.Υ εργάστηκαν η Αστυνομία και οι τοπικές αρχές.

Ιδιόμορφη περίπτωση ήταν στη Λεμεσό η ανατροπή μικρού ιδιωτικού οχήματος εν κινήσει από τον άνεμο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

 

,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

VIDEO - Δολοφονία 22χρονου φοιτητή: Γνωρίστηκαν μέρες πριν τον φόνο, τον παρέσυρε με πρόσχημα δουλειά - Ποιο το «κλειδί» της υπόθεσης

Το κινητό τηλέφωνο του θύματος φαίνεται πως αποτέλεσε το κρίσιμο στοιχείο που οδήγησε στην ταυτοποίηση και τελικά στην «αποκάλυψη» του καθ’ ομολογία δράστη στην υπόθεση της δολοφονίας του 22χρονου Sahruar Ahmed Emon, φοιτητή από το Μπαγκλαντές, τα ίχνη του οποίου είχαν εξαφανιστεί από τις 12 Ιουνίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE