Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Από τους ανέμους η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 περιστατικά παγκύπρια τα οποία τα 14 ήταν στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού και αφορούσαν κυρίως πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων και κατασκευών από ευτελή υλικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, για τη διεκπεραίωση τους εκτός από συνεργεία της Π.Υ εργάστηκαν η Αστυνομία και οι τοπικές αρχές.

Ιδιόμορφη περίπτωση ήταν στη Λεμεσό η ανατροπή μικρού ιδιωτικού οχήματος εν κινήσει από τον άνεμο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

 

,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Λετυμπιώτης: Θα ενημερώσει Εθνικό Συμβούλιο για αφθώδη και μέτρα για επιπτώσεις πολέμου ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αν ζητηθεί

Αν ζητηθεί κατά τη συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου τη Δευτέρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, θα ενημερώσει και για τα θέματα του αφθώδους πυρετού και των μέτρων για τις οικονομικές συνέπειες της πολεμικής σύρραξης στην περιοχή, δήλωσε στο ΚΥΠΕ, απαντώντας σε ερώτηση, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

BEST OF TOTHEMAONLINE