Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Ανατράπηκε εν κινήσει όχημα στη Λεμεσό  - Στο Νοσοκομείο οδηγός

Από τους ανέμους η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε σε 17 περιστατικά παγκύπρια τα οποία τα 14 ήταν στις Επαρχίες Λευκωσίας και Λεμεσού και αφορούσαν κυρίως πτώσεις και μετακινήσεις δένδρων και κατασκευών από ευτελή υλικά.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της Πυροσβεστικής κ. Ανδρέα Κεττή, για τη διεκπεραίωση τους εκτός από συνεργεία της Π.Υ εργάστηκαν η Αστυνομία και οι τοπικές αρχές.

Ιδιόμορφη περίπτωση ήταν στη Λεμεσό η ανατροπή μικρού ιδιωτικού οχήματος εν κινήσει από τον άνεμο. Ο οδηγός μεταφέρθηκε προληπτικά στο Νοσοκομείο.

 

,

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Πολιτική με έλλειψη «προσώπων»: Οι εκλογές του 2026 αποκαλύπτουν τη νέα πραγματικότητα

Τα κόμματα δυσκολεύονται να συγκροτήσουν τα ψηφοδέλτιά τους, όχι λόγω καθυστέρησης, αλλά λόγω έλλειψης διαθέσιμων υποψηφίων. Οι μετακινήσεις στελεχών, οι νέοι πολιτικοί σχηματισμοί και η κόπωση της κοινωνίας συνθέτουν ένα πρωτόγνωρο σκηνικό ενόψει των εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE