ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Σίριαλ με τον Γκιώνη - Τον καλούν ξανά οι κυπριακές Αρχές για τα στοιχεία που...αγνοούνται

Σίριαλ με τον Γκιώνη - Τον καλούν ξανά οι κυπριακές Αρχές για τα στοιχεία που...αγνοούνται

Στην πρίζα οι κυπριακές Αρχές με τα όσα ισχυρίζεται ο Ηλίας Γκιώνης για εμπλοκή της Κύπρου σε κύκλωμα μαστροπείας στην Ελλάδα και τα οποία έρχονται σε αντιπαράθεση με τα όσα έχουν ενώπιον τους οι Ελληνικές Αρχές.

Εδώ και τρεις ημέρες η Αστυνομία της Κύπρου αναμένει στοιχεία τα οποία σε επικοινωνία που είχαν μαζί με τον Γκιώνη τους διαβεβαίωσε ότι θα έστελνε και θα αποδείκνυαν την εμπλοκή Κύπριων στο κύκλωμα, ωστόσο μέχρι και σήμερα το πρωί (24/1) δεν έχουν λάβει τίποτα.

Στο ενδιάμεσο η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι οι Ελληνικές Αρχές επικοινώνησαν με τις Κυπριακές Αρχές και πληροφόρησαν ότι μετά από έρευνες και στοιχεία που έχουν ενώπιον τους δεν υπάρχουν ενδείξεις για εμπλοκή της Κύπρου στο κύκλωμα.

Τότε ο Γκιώνης κατήγγειλλε μέσω ανάρτησης του ότι υπάρχει συγκάληψη από τις κυπριακές και ελληνικές Αρχές, κάτι που δεν ευσταθεί όπως αναφέρει αρμόδια πηγή της Αστυνομίας, καθώς ο Γκιώνης είναι αυτός που δεν αποστέλνει τα στοιχεία τα οποία αναφέρει πως έχει στην κατοχή του.

Πάντως οι κυπριακές Αρχές δεν μένουν με δεμένα τα χέρια και σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί σύσκεψη με την ηγεσία και το ΤΑΕ Αρχηγείου, έτσι ώστε να αποφασιστεί πως θα προχωρήσουν με την υπόθεση, ενώ θα προσπαθήσουν να επικοινωνήσουν εκ νέου με τον Ηλία Γκιώνη έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα στοχεία τα οποία επικαλείται ο Ελλαδίτης ακτιβιστής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Πρόεδρος Κομισιόν: «Κόμβος αλληλεγγύης για την ΕΕ και τον κόσμο η Κύπρος»

Η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι το βασικό στήριγμα στην προσπάθεια για επίτευξη ειρήνης στην Κύπρο, δήλωσε το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε εκδήλωση εορτασμού της επετείου για τα 20 χρόνια από την ένταξη της Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση που διεξήχθη στο Προεδρικό Μέγαρο στην παρουσία της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλας φον ντερ Λάιεν η οποία ανέφερε ότι η Κύπρος έχει καταστεί κόμβος αλληλεγγύης, όχι μόνο για την Ευρώπη αλλά και για τον κόσμο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top