Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία με την κούκλα αρραβωνιαστικιά του! (Φώτο)

Άρης Σοϊλέδης: Αυτή είναι η τελευταία φωτογραφία με την κούκλα αρραβωνιαστικιά του! (Φώτο)

Είναι δημοσιογράφος σε πρωινή εκπομπή

Στον Άγιο Δομίνικο βρισκόταν τις τελευταίες βδομάδες ο Άρης Σοϊλέδης, ο οποίος το βράδυ του Σαββάτου τον είδαμε να μπαίνει στο ριάλιτι και στην ομάδα των Διάσημων.

Ο 30χρονος ποδοσφαιριστής φεύγοντας για το ριάλιτι επιβίωσης, άφησε πίσω στην Αθήνα συγγενείς και φίλους αλλά και τη σύντροφο του, που μάλιστα πριν από λίγο καιρό της έδωσε και δακτυλίδι.

Διάβασε τη συνέχεια στο lifeNewscy

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.