Αβέρωφ Νεοφύτου: Είδε τον Πρέσβη της Αιγύπτου – Συζήτησαν για Κυπριακό και εμπόριο

Αβέρωφ Νεοφύτου: Είδε τον Πρέσβη της Αιγύπτου – Συζήτησαν για Κυπριακό και εμπόριο

Τον Πρέσβη της Αιγύπτου κ. Amr Hamza υποδέχτηκε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Στο επίκεντρο και αυτής της συνάντησης του κ. Νεοφύτου βρέθηκε το κυπριακό και τα θέματα που αφορούν το εθνικό μας θέμα, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού με τον Πρέσβη της Αιγύπτου έθεσαν επί τάπητος και τους τρόπους ενίσχυσης των εμπορικών δεσμών μεταξύ των δυο χωρών.

Οι επαφές του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε διπλωματικό επίπεδο θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE