Αβέρωφ Νεοφύτου: Είδε τον Πρέσβη της Αιγύπτου – Συζήτησαν για Κυπριακό και εμπόριο

Αβέρωφ Νεοφύτου: Είδε τον Πρέσβη της Αιγύπτου – Συζήτησαν για Κυπριακό και εμπόριο

Τον Πρέσβη της Αιγύπτου κ. Amr Hamza υποδέχτηκε στα γραφεία του Δημοκρατικού Συναγερμού ο Πρόεδρος κ. Αβέρωφ Νεοφύτου συνοδευόμενος από τον Γραμματέα Διεθνών Σχέσεων κ. Γιώργο Χατζηγεωργίου.

Στο επίκεντρο και αυτής της συνάντησης του κ. Νεοφύτου βρέθηκε το κυπριακό και τα θέματα που αφορούν το εθνικό μας θέμα, ενώ ο Πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού με τον Πρέσβη της Αιγύπτου έθεσαν επί τάπητος και τους τρόπους ενίσχυσης των εμπορικών δεσμών μεταξύ των δυο χωρών.

Οι επαφές του κ. Αβέρωφ Νεοφύτου σε διπλωματικό επίπεδο θα συνεχιστούν και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE